Král zasadil Harrymu a Meghan další ránu. V rodině s nimi už nepočítá

[chooze:gallery;value:31184]

​Král totiž upravil hierarchii "Firmy", jak se královské rodině přezdívá, a rozdělil ji na čtyři kategorie. "Nyní dělí 'Firmu' na starší členy královské rodiny, pracující královskou rodinu, nepracující královskou rodinu a ostatní," řekl podle deníku Daily Mail zdroj z Buckinghamského paláce.

Právě do poslední skupiny, kterým se také říká "ti druzí", patří Harry a Meghan. Kromě nich tam je i princ Andrew. "Přičemž Andrew má před Sussexy přednost," dodává zdroj. Pro Harryho a Meghan tak jde skutečně o potupu. Princ Andrew byl totiž zapleten do sexuální aféry miliardáře Jeffreyho Epsteina, ve které figurovaly nezletilé dívky.

Mezi starší členy královské rodiny patří král Karel III. společně se svou manželkou Camillou, princem Williamem a princeznou Kate. V nejvyšší skupině jsou i další dva královi sourozenci, princezna Anna a princ Edward s manželkou Sophií.

[chooze:article;value:524663]

​To, že chce král "zeštíhlit Firmu", naznačovala podle deníku Express už předchozí vystoupení královské rodiny. Zejména pak chvíle, kdy se rodina objevila na balkónu Buckinghamského paláce. Za dob královny Alžběty II. se příznivcům totiž ukazovalo bok po boku mnohem více členů.  

"Když se podíváte na dobu královny, vypadalo to jako Piccadilly Circus. Když se na to podíváte teď, vypadá to jako něco po armageddonu. Je to úplně jiné," řekl králův bývalý komorník Grant Harrold. Odborníci prý králi doporučují provést v jádru rodiny ještě více změn.

Princ Harry oslavil narozeniny ve velkém. Užíval si pozornost fanynek:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.