Horoskop na čtvrtek 5. října: Planety vám ukážou radostnou stránku života

Beran

Obcházejte obloukem zrozence znamení Kozoroha, mají talent zvednout váš adrenalin především v dopoledních hodinách i tento den. Kolem polední siesty se mohou najednou nakupit pracovní cesty, nicméně nejsou zrovna nejvhodnější, hrozí nepříjemnosti.

Býk    

Dobré obory pro dnešní den jsou čalounictví, zednictví nebo řízení nákladních automobilů či stavební inženýrství. V odpoledních hodinách můžete očekávat posílení vaší pozice a jednání nadřízených ve váš prospěch, hodně štěstí! A užijte si to naplno.

Blíženci          

Váš barometr morálky, která je mnohem silnější než obvykle, je výborný ukazatel i pro uchazeče o zaměstnání. Pro vyhovující pracovní nabídku je to jeden z nejúspěšnějších dní, protože se nenecháte uvrtat do něčeho, co by nemělo správný podtext.

Rak    

V tomto dni je pro vás nejlepší nemíchat se do žádných sporů a snažit se o duševní klid. Vyzdobte si své pracovní zázemí věcmi, které pro vás hodně znamenají a nezapomeňte ani na květiny rozveselí pracovní prostor a vy budete mít hned lepší náladu.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Lev     

Merkur 5. října přechází do znamení Vah, kde se stále ještě nalézá také váš vládce Slunce. Obě planety se pokoušejí vám ukázat radostné stránky života. Nebojte se utrácet finance za kulturu, zábavu, vzdělávání a cestování. Za vše, co vás potěší.

Panna 

Zařekněte se, že nikdy nebudete klást ostatním za vinu své vlastní omyly! V materiálních záležitostech je vám nyní přáno, takže taháte svými pěšci po šachovnici v zájmu svých vyšších zisků. Od oběda dohlíží na vaše finance i inteligentní vládce Merkur.

Váhy  

Váš diplomatický a chytrý projev vám umožňuje promluvit se svým nadřízeným i o něčem hodně delikátním. Čekáte už dlouho na nějaké důležité rozhodnutí z jeho strany? Připravte se na to, že právě nastalo období, kdy má být vynesen očekávaný ortel.

Štír     

Velká podpora se ukazuje ze strany vašeho protějšku, takže žádné klacky pod nohy kvůli penězům se tu nekonají. Dnešní vstup Merkura do Vah napovídá, že peníze mohou pramenit z aktivit spojených s dětmi, zábavou, restauracemi či z tvůrčí činnosti.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte, nejen co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Kolem poledne se může mezi vás a vašeho miláčka vloudit nějaká nejasnost, ale nenechte se od dokončení závěrečného projektu, který budí všeobecnou pozornost, odradit. Pokud necháte zvítězit váš pověstný optimismus, slibuje vám nasměrování k trvalému štěstí.

Kozoroh         

S nějakým významným kariérním postupem teď raději nepočítejte. Od rána se překutálí Slunce na vaši stranu a pracovní záležitosti dostanou lepší šmrnc. Hned nato pospíchá za Sluncem i Merkur, zpytuje svědomí a hodlá vše napravit, takže hodně štěstí!

Vodnář          

Jako nejúspěšnější záležitost tohoto dne se jednoznačně ukazují služební cesty. Rozhodně žádnou neodmítejte ani se ji nesnažte přeložit na jiný den, největší ovoce z ní máte sklízet právě teď! Ještě líp pro vás, pokud je cílená do zahraničí.

Ryby  

Nenechte se zviklat zejména staršími osobami, které působí, jako by spolkly všechnu moudrost světa. Už včera jste měli šanci rozběhnout určité finanční aktivity, které by nyní zvýšily vaše příjmy – Jupiter s Merkurem pro vás už chystají úrodu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.