Smrt si pro ni přišla chvíli po svatbě. Poslední fotka Janečkové trhá srdce

[chooze:gallery;value:29162]

Před třemi měsíci se Patricia Janečková vdala za herce Vlastimila Burdu, s nímž předtím dva roky chodila. Během vztahu začala bojovat s rakovinou a Burda pro ni byl velkou oporou. Zpěvačka ale postupně zjišťovala, že zápas s nemocí je marný.

I přesto se v dubnu mladý pár zasnoubil. "Není čas ztrácet čas... Svatba bude," napsal tehdy herec na sociálních sítích a dal jasně najevo, že žádné překážky ho nezastaví. A v červnu se milenci skutečně vzali. "Lásku bez kříže nenajdeš, kříž bez lásky neuneseš," napsal Burda ke svatební fotografii.

[chooze:article;value:524483]

"Před měsícem jsem prožila nejkrásnější den svého života," popsala Janečková svůj svatební den. Ačkoliv kvůli kruté hře osudu trval jejich manželský život pouhé tři měsíce, pár se snažil využít každou minutu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vlastimil Burda (@vlastimil_burda)

V létě společně vyrazili na festival a z něj Burda sdílel jejich poslední společný snímek. Ten teď dohání fanoušky k slzám a po zpěvaččině smrti se pod ním začaly shromažďovat vzkazy plné lásky a podpory. "Přijměte, prosím, upřímnou soustrast. Je nám to velmi líto, přejeme hodně sil," píší lidé.

[chooze:article;value:524457]

Komentářů je doslova záplava. "Upřímnou soustrast. Je mi smutno a hodně sil k zvládnutí velké bolesti," reagují další ze sledujících.

Jako dítě vyhrála Talentmanii. Patricia Janečková podlehla rakovině (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.