Horoskop na pondělí 2. října: Hvězdní vládci se dnes zlobí

Beran

Pokud jste doposud měli malé možnosti pro seznámení, nyní se s nimi může roztrhnout pytel. Nezapomeňte však brzdit své emoce! Ne všechno by vám nakonec muselo natolik sednout, jak budete předpokládat na začátku dne, proto raději hezky opatrně.

Býk    

Máte rádi jistotu a v tomto období zvýšeně přemýšlíte o různých zaměstnaneckých výhodách, jako je zdravotní pojištění, placená dovolená nebo prémie. Pokud jste nespokojeni, víte, že musíte prosadit své priority a případný neutěšený stav prostě změnit.

Blíženci          

Od poledne je kabonící se Venuše ve Lvu hlavním viníkem nesouladu. Přizvukuje tak Saturnu a společnými silami staví partnerskému vztahu překážky. Není radno létat příliš vysoko! Radši si hlídejte záda, ať už budete konat cokoliv, a nezapomínejte na povinnosti.

Rak    

Dnes budete muset volit mezi několika variantami, přičemž je ohroženo vaše postavení ve společnosti a rodinné zázemí. U mnohých z vás je v této době frekventováno slovo rozvod. Pozor na období ke konci dne, může se jednat o zlomové hodiny.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly se rozhodnout. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Lev     

Co se týče nákupů a investicí, dáváte nyní přednost všemu, co vás dokáže potěšit a zpříjemnit vám volný čas. Sportovní potřeby a exotické zájmy mohou jít teď hodně do popředí, neodmítejte ani nabídku k zajímavému cestování. Obecně se budete mít báječně.

Panna 

Rozzlobené hvězdné nebe vám v této době dává vychutnat následky mlhavého klimatu a zmatených situací, v nichž jste se dosud pohybovali. V tomto dnu máte ale schopnost pracovat za dva, abyste dovršili maximum díla v minimálním čase. Tak do práce!

Váhy  

Chcete výborně vypadat, takže nakupujete módní oblečení, doplňky a snažíte se pečovat o své tělo. Chybička se může vloudit a je potom dosti vysoká pravděpodobnost, že ohledně výdajů vznikne napětí s vaším protějškem. Leccos mu může nadmíru vadit.

Štír     

Mnozí zaznamenáte, že se svým novým objevem jste napojeni až telepaticky! Velmi zajímaví pro vás mohou být zrozenci znamení Vah a může se také jednat o osobu, kterou jste doposud tajně obdivovali. Disponujete až nadlidskou schopností soustředit mysl.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte, nejen co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Ačkoliv se svým zaměstnáním budete maximálně spokojeni a neměnili byste, přece jen se vám bude zdát, že jste za to, co děláte, málo docenění. Nebojte se to dát jemně najevo svému nadřízenému a nasaďte vysoké pracovní tempo, on si to brzy sám uvědomí.

Kozoroh         

Negativní emoce, žárlivost a majetnickost by zničila vše krásné, co jste získali! To platí i pro manželské páry, hlavním mottem by měla být trpělivost a schopnost ovládat se. Ve srovnání s minulým dnem se vás nyní Merkur v Panně chystá tak trochu zradit.

Vodnář          

Neptun ve zpětném pohybu je vábivý a jakožto svému peněžnímu guru mu můžete hodně podléhat. Pozor, aby jeho vliv nevyhrával nad realitou všedních dní! Naštěstí je zde i zmíněná motivace, kterou přináší optimistický Jupiter, a vy tak budete zářit.

Ryby  

Vaše profesní oblast a kariéra se dostávají do důležitého dění. Od minulého dne je signalizována změna vašeho směrování a určitý přerod vaší osobnosti po profesionální stránce. Vaši nadřízení nebo kolegové budou fascinováni vašimi schopnostmi.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.