Paroubek do toho praštil potřetí. Nevěsta jeho jméno ale nechtěla

[chooze:gallery;value:33377]

Jiří Paroubek do toho v sobotu už potřetí praštil. Vzal si svou dlouholetou přítelkyni Gabrielu Kalábkovou při komorním obřadu ve Vraném nad Vltavou, jak informoval portál Expres.cz. "Cítím se dobře, mám manželku, o kterou se můžu opřít. To je důležité," řekl redakci TN.cz Paroubek.

Jak se říká, do třetice všeho dobrého, tak i expremiér věří, že tohle už je ta pravá a že je to poslední přísaha, kterou před svatebním oltářem skládal. "Je předpoklad, že už by to mohlo vydržet," prozradil Paroubek, jehož první manželství se Zuzanou Paroubkovou skončilo v roce 2007, jeho ostře sledovaný rozvod s Petrou Paroubkovou se konal ale teprve předloni. 

​Přestože obě předchozí manželství dopadla neslavně, bývalý premiér si na ně nestěžuje. "Já jsem v nich byl spokojený," nechal se slyšet. Předchozí dvě veselky byly také důvod, proč tentokrát byla jeho svatba utajovaná. "Obě byly ve velkém stylu, takže tentokrát jsme zvolili takový skromnější obřad v kruhu nejužších přátel," zmínil s tím, že kvůli diskrétnosti zvolili i místo mimo Prahu.

[chooze:article;value:469397]

Ve vztahu s Gabrielou jsou už přes šest let, tak svatbu mnozí očekávali. Překvapením ale je, že si nevzala Paroubkovo příjmení. "Já myslím, že není potřeba, aby bylo přeparoubkováno," zasmál se bývalý premiér. 

Svatební cesta bude skromná, zahraničí si pár užil už v létě. "Na konci týdne pojedeme na chatu, manželka si vyšetřila jeden den dovolené. Romantiku jsme měli už v létě, byli jsme na dovolené ve Francii, přes Itálii a Rakousko, tak to bylo příjemné. Také jsme se snažili být co nejvíce na venkovském domě ve Vraném nad Vltavou a je zajímavé, že čím víc je člověk na té zahradě, tím víc tam má práce, takže to mě čeká," popsal plány na líbánky Paroubek.

Vdavkám předcházela mnohem velkolepější oslava Paroubkových 71. narozenin, na které nechyběli ani jeho přátelé ze světa showbyznysu, jako herci Jiří Krampol nebo Luděk Sobota. "Na mé oslavě narozenin bylo těch přátel podstatně více. Ne všichni o svatbě ale věděli. Někomu jsme to řekli, někomu ne, ale nedělali jsme z toho žádný velký příběh, je to soukromá věc," uzavřel. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.