"Dlouhá léta sváděl těžký boj," matka herce Millera (†43) řekla, co se mu stalo

[chooze:gallery;value:33292]

Smrt oblíbeného herce Billyho Millera vyvolala ve fanoušcích řadu otázek. Tou hlavní byla příčina úmrtí 43letého umělce. To podle webu NY Post donutilo jeho matku Patricii k razantnímu kroku. Vydala prohlášení, v němž chtěla vše uvést na pravou míru.

"Chtěla bych poděkovat fanouškům a přátelům za ohromné množství lásky, modliteb a kondolencí zaslaných mně a mé rodině v souvislosti se zničující smrtí mého krásného syna Billyho," uvedla v prohlášení pro web Soap Opera Digest.

[chooze:article;value:522817]

Herec známý z rolí v seriálech jako Kravaťáci nebo Mladí a neklidní si podle Patriciiných slov vzal život. "Dlouhá léta sváděl těžký a statečný boj s bipolární depresí. Dělal vše, co bylo v jeho silách, aby nemoc porazil. Miloval svou rodinu, přátele a fanoušky, ale nakonec boj vyhrála nemoc a on svůj život vzdal," přidala Patricia Millerová.

Promluvila i o spekulacích, podle kterých zemřel Billy ze zcela jiných důvodů. "Ostatní uváděné příčiny nejsou pravdivé. Kéž by byly, ale prostě nejsou," uzavřela. Billy kromě psychických problémů bojoval i se vzácným onemocněním, které zasáhlo chrupavky v kotnících.

Billy Miller se proslavil díky telenovelám a kriminálkám (09/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.