Harry a Meghan vyslali jasný vzkaz. Spekulace o rozvodu sílí

[chooze:gallery;value:29853]

​Fanoušci britské monarchie po celém světě poslední týdny řeší, zda je manželství britského prince Harryho a bývalé herečky Meghan Markleové v troskách. Pár se totiž společně na veřejnosti téměř neobjevuje, a když už se spolu ukážou, tak nepůsobí velmi šťastně.

Meghan Harryho nedoprovodila ani na charitativní událost do Velké Británie. A do Německa, kde se princ účastní akce pro veterány Invictus Games, přiletěla až o několik dní později. Hned po příletu se ale pár rozhodl všem ukázat, že je i po pěti letech manželství spokojený. 

Na veřejnosti se na sebe manželé hodně usmívali a drželi se za ruce a Meghan také vysvětlila svůj pozdní přílet tím, že se musela postarat o děti – 4letého Archieho a 2letou Lilibet. "Ahoj všichni, je to pro mě výjimečná událost být tady s vámi a omlouvám se, že jsem přišla trochu pozdě. Musela jsem strávit trochu více času doma, abych se postarala o naše malé děti," citoval britský deník Mirror slova vévodkyně, když vítala účastníky sportovního klání.

[chooze:article;value:521835]

​S manželem se bývalá herečka neustále držela za ruce a oba dva se usmívali. Dle deníku tím chtěli vyslat jasný signál lidem, kteří poslední týdny spekulovali o jejich rozvodu. Všechny tím ale neoklamali.

Odbornice na řeč těla Judi Jamesová si všimla, že se manželé chovají jinak než dříve. "Oba vypadají šťastně a velmi uvolněně. Zdá se, že se Meghan dokonce ulevilo, že tam s Harrym může být. Ale nejsou tam žádné signály vášně nebo neustálé doteky a držení rukou, na jaké jsme od nich byli zvyklí," popsala pro The Sun.

Podle expertky na královskou rodinu Alison Boshoffové se Meghan s Harrym chystají na "profesní rozvod". Více se dozvíte v tomto článku na TN.cz.

​Princ Harry si Invictus Games užívá. Podívejte se, jak byl přivítán:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.