Rozchod Agáty se Soukupem má aspoň jednu výhodu. Těží z toho i Žilková

[chooze:gallery;value:31221]

Přestože je podle některých lidí rodina Veroniky Žilkové poněkud kontroverzní, oni vždy drží spolu. A pokud někdo potřebuje pomoct, ostatní členové tohoto klanu ho nikdy nenechají ve štychu. To se ukázalo i po rozchodu hereččiny dcery Agáty. Žilková jí pravidelně pomáhá a ruku k dílu přiložili i modelčini bratři Cyril a Vincent Navrátilovi.

Výjimečného rodinného pouta si je Hanychová dobře vědoma a je za něj náležitě vděčná. "Naše rodina, ač je podle všech článků opravdu příšerná, vždy drží při sobě. A bráchovi jsem právě zkazila image," sdílela influencerka na instagramu fotku Vincenta Navrátila obklopeného jejími dětmi.

[chooze:article;value:522103]

V posledních dnech se Žilková stará hlavně o svého vnuka Kryšpína. Toho společně s jejím přítelem Josefem Holomáčem vzali na výlet do Bratislavy, kde rybařili. V Praze si pro něj herečka připravila další hezkou aktivitu. K narozeninám, které slavil v létě, mu uspořádala oslavu, kam vzala i jeho spolužáky.

"Protože Kryšpín má narozeniny o prázdninách, tak je slavíme vždycky, když se vrátí. Já jsem vymyslela únikovku pro skoro celou jeho třídu, je jich 11. Zážitkový dárek je pro děti to nejlepší, co jim můžete dát. Protože jim věnujeme svůj čas a ještě zážitek s partou. Takže my jsme s mým synem Cyrilem vzali auta a do nich nacpali 11 dětí," pochlubila se na instagramu Žilková. Ta si teď může užívat opravdu celou rodinu pohromadě.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.