Havlová se rozloučila s létem. Jste s věkem stále krásnější, tvrdí fanoušci

[chooze:gallery;value:30876]

Herečka Dagmar Havlová si užívá poslední slunečné dny. Fanouškům se na sociálních sítích svěřila, že by si přála, aby teplo vydrželo co nejdéle. Při té příležitosti sdílela elegantní fotku s výrazným líčením.

"V úterý, jako by se léto loučilo tou přívětivější tváří. Snad se tentokrát meteorologové nebudou mýlit a opravdu to několik dnů vydrží. Co myslíte? Já bych si to moc přála," napsala Havlová na instagramu.

[chooze:article;value:472126]

Kromě počasí si fanoušci všimli právě hereččiny přívětivé tváře, což vyvolalo velkou vlnu komplimentů, jak skvěle ve svém věku vypadá. "Dobré ráno, budeme meteorologům věřit. Vám to neskutečně sluší, tohle líčení je krásné," reagoval jeden z fanoušků. "Z fotky na mě dýchnula nejen krása fyzická, ale i ta duševní, láska, klid a především dobrá nálada," přidal se další.

S ním souhlasili i jiní. "Stále krásnější a krásnější," dal herečce jeden ze sledujících najevo, že s přibývajícím věkem jí to sluší ještě víc. Podle některých má i další kvality. "Okouzlující jako hrom," vzkázal další z fanoušků. K nim se připojila i dlouholetá kolegyně Havlové. "Nádherná jsi," vzkázala herečce Tereza Brodská.

Dagmar Havlová oslavila 70. narozeniny. Podívejte se na video (3/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.