Adam Mišík: Jsem dobytek. Moje Natálka (18) to musí uklízet

Diváci TV Nova mohou Adama Mišíka nyní sledovat například v seriálu Jedna rodina, který se nyní vrátil po prázdninové pauze na obrazovky. "Je to příjemný projekt, který je hezky natočený. Je fajn, že u tohoto seriálu se můžou sejít rodiče i děti. Tímto je role v takovém seriálu opravdu vděčná," popsal projekt herec.

Mišík pochází z umělecké rodiny, takže na něj často míří komentáře o tom, že má protekci. "Vždycky budou lidé, kteří na těch sociálních sítích napíšou, že jsem protekční dítě, s tím člověk ale asi nemůže nic dělat. Pokud člověk chce být obsazovaný a dělat písničky, které lidi poslouchají, musíte mít talent a dělat to dobře," stojí si za svým. 

[chooze:article;value:520000]

​S nepříjemnými komentáři na jeho osobu se za ta léta už herec naučil pracovat. "Nebudu lhát, někdy si to člověk přečte. Ale pro mě je to svým způsobem terapie, protože se s tím učím srovnávat. Mám celkem silnou povahu, takže se dokážu srovnat s nějakou touto kyberšikanou. Snažím se být na lidi hodný, a to je asi tak jediné, jak proti tomu můžu bojovat," míní Mišík.

Přibližně rok už chodí s dcerou Ivy Kubelkové Natálií Jiráskovou, jejich fotky často plní internet. "To je taková ta odvrácená strana slávy... ne, dělám si srandu. Ze začátku nám před domy stála auta s foťáky, ti nás tam lovili, ale to bylo na začátku a pak se to uklidnilo," řekl zpěvák vděčně. 

[chooze:article;value:518090]

​S osmnáctiletou Natálií spolu už několik měsíců sdílí domácnost. "Natálka se stará hezky doma o ty věci, baví ji to. A já jsem vlastně trošku dobytek, jsem jako had, který se svléká z kůže, takže to se mnou nemá jednoduché. Snažím se, ale jsou věci, které se mění těžko," uzavřel s nadsázkou Mišík.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.