Horoskop na úterý 5. září: Dnes raději nic neplánujte se ženami

Beran

Od rána jste úplným společenským tornádem schopným bavit veřejnost, takže vaše oblíbenost ještě vzrůstá. Snažte se v tomto období toho co nejvíce ujednat, vytelefonovat a vytvořit. V tvůrčím ohledu je totiž nyní vaše múza ve službě ve dne v noci!

Býk    

Dnes pro vás vyplývá, že peněžní záležitosti dostanou ten pravý spád a posunou se rychleji kupředu. Nejste sice žádní rychlíci a netrváte na nějakém kvapu, peníze jsou však výjimkou. Čím rychleji a vydatněji je nakrmen váš bankovní účet, tím lépe.

Blíženci          

Jupiter si razí cestu k vám! Vlivem Slunce a Merkura se vám nechce do rutinních prací, pravidelného režimu a stereotypních okovů. Mnohem nadšenější jste v tvůrčí činnosti a tzv. práci na volné noze, kde se můžete dosyta vyřádit.

Rak    

Snažte se vybrousit si na všetečné otázky v práci i doma perfektní odpovědi, můžete mít pořádně navrch! Finanční situace rozhodně nevypadá dramaticky, nicméně není zaručena ani stabilita. To vás může rozhodit, protože v penězích máte rádi pořádek.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ZÁŘÍ!
Zajímá vás, na co se můžete v září těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Tušíte, kolik vašich zvěrokruhových kolegů by si od vás rádo půjčilo porci vašeho elánu? Může se vám neobyčejně zadařit a týká se to i vás, kteří třeba zrovna patříte mezi málo úspěšné nebo nezaměstnané. Velmi snadno přilákáte zejména zábavní průmysl.

Panna 

Máte úžasnou schopnost logického úsudku a zvýrazňuje se vaše praktičnost a metodičnost. Navíc se stává váš inteligentní vládce direktní a jeho přímý pohyb naznačuje brzkou šanci povýšení! Vy, kteří podnikáte, máte tendenci zaznamenat zásadní momenty.

Váhy  

Může vzniknout chaos kvůli nějakému zapomenutému dokumentu, který se najednou objeví na světle. Také někteří vaši kolegové jsou nyní tak trochu tajnůstkáři, což vás zneklidňuje. Ale jak se říká, nic netrvá věčně, a věci se mají tendenci vyjasnit.

Štír     

Venuše ve Lvu přívětivě svítí, takže se můžete připravit na nové pracovní nabídky a smlouvy, výbornou spolupráci s obchodním partnerem a také vyšší zisk. Úspěchu můžete dosáhnout také pomocí nějakého svého projektu nebo vynálezu, kterému jste věnovali energii.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Že jste nesoustředění a nejde vám v klidu zamyslet se nad prací? V žádném případě teď není vhodná doba, abyste vedli s šéfem vážné diskuze! Zejména v době kolem poledne by vás z takové rozpravy mohl přejít všechen humor i pověstná chuť k jídlu.

Kozoroh         

Jupiterova energie ráda přehání, tudíž můžete mít plné zuby netaktního jednání některých lidí. Pozor zejména na ženy, domluvíte se sice velkodušně na plánu A, ale ony učiní B. Co se týče nejfavorizovanějších oblastí pro úspěch, bude to vaše doména.

Vodnář          

Nemůžete se rozhodnout? Nikdy není jednoduché udělat důležité rozhodnutí a už vůbec ne, pokud se týče lásky a mezilidských vztahů. V tomto případě na to váš rozum bude krátký. Poslouchejte své srdce a řiďte se instinkty! Stane se to, co se má stát.

Ryby  

Spousta lidí na vašem pracovišti vás teď může hodně štvát, jsou netaktní a vy zase přehnaně vztahovační. V éteru to prostě prská, pozor na žhavé jiskry! Někdo z vaší profesní oblasti se může snažit podkopat vaši autoritu, což vás ještě více popudí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.