Camilla odhalila své skutečné city k Meghan. Použila tajný kód, tvrdí expert

Britský princ Harry nepřestává veřejně mluvit o své rodině. Tento týden se opět dostal na titulní stránky novin, když popsal například těžké chvíle po smrti své matky princezny Diany. Harry v nové sérii na Netflixu také řekl, že od rodiny neměl žádnou podporu, když se vrátil z mise v Afghánistánu. 

Tato vyjádření jasně ukazují, že Harryho vztahy s britskou monarchií se rozhodně nelepší. Ty jsou napjaté od tzv. megxitu, kdy Harry a jeho manželka Meghan opustili Velkou Británii a odstěhovali se do Kanady a následně do Kalifornie v USA.

Na začátku vztahu Harryho s bývalou herečkou Meghan Markleovou Britové i samotná královská rodina milovali. Královský expert Andrew Morton ve své knize Meghan: Hollywoodská princezna dokonce tvrdí, že královna Camilla dříve používala nenápadná "kódovaná" gesta, aby dala najevo své city k Meghan a ukázala jí, že byla "přijata" do rodiny, píše deník Mirror.

Camilla během těchto gest porušila typický královský protokol, když se například držela za ruce s Meghan a políbila ji na rozloučenou na veřejné akci na počest 70. narozenin krále Charlese v roce 2018. "Toto vzácné královské gesto bylo znamením, jak rychle královská rodina přijala americkou herečku a projevovala ji opravdovou náklonnost," popsal Morton.

[chooze:article;value:519803]

​"Ten den Camilla, tehdy vévodkyně z Cornwallu, beze slova signalizovala světu, že Meghan je nyní 'jednou z nás'," dodal expert. Ani tato gesta však zjevně nestačila k navázání úzkého pouta mezi Meghan a královskou rodinou.

Postupem času se názor Camilly na Meghan zřejmě změnil. Přestože o své snaše neřekla ani slovo, tak za ni podle fanoušků promluvily její outfity. Například si oblékla šaty značky Dior jen těsně po krachu smlouvy mezi touto luxusní značkou s vévodkyní Meghan. Na koňských závodech Royal Ascot se Camilla zase objevila v šatech, ve kterých v roce 2018 dorazila na Harryho a Meghaninu svatbu. Doplnila je dokonce i tím samým náhrdelníkem.

Manželství Harryho a Meghan je prý v troskách. Podívejte se na reportáž (08/23):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.