Jake z Dva a půl chlapa se změnil k nepoznání. Je z něj tlouštík s plnovousem

[chooze:gallery;value:33100]

​Dříve byl dětskou hvězdou, teď jako by se po něm slehla zem. Herec Angus T. Jones se stáhl do ústraní a téměř nevychází mezi lidi. V Los Angeles, kde už roky žije, se po dlouhé době ukázal na veřejnosti. Oblíbeného Jakea Harpera ze sitcomu Dva a půl chlapa už byste v něm ale nepoznali. 

29letý Jones výrazně přibral, nechal si narůst vousy a oholil si vlasy. Od jeho odchodu ze seriálu uplynulo již deset let. Podle britského listu Daily Mail jej následně nazval špínou a své účinkování v zábavném sitcomu značně odsoudil. Přitom se právě díky němu stal nejlépe placeným dětským hercem v historii.

[chooze:article;value:470683]

Posléze dokonce vyzval fanoušky, aby sitcom bojkotovali. "Jsem v seriálu Dva a půl chlapa a nechci v něm být. Přestaňte ho prosím sledovat. Přestaňte si hlavu plnit špínou," řekl podle webu ET Jones svým příznivcům. Za své negativní komentáře se později omluvil.

V tu dobu byl prý pod vlivem Církve adventistů sedmého dne, kam vstoupil. "Omlouvám se, pokud moje poznámky vyvolávají pocit, že projevuji lhostejnost a neúctu k mým kolegům a že si nevážím mimořádné příležitosti, kterou jsem byl požehnán. Nikdy jsem to tak nemyslel," omluvil se bývalý herec.

Charlie Sheen hrozil manželce nožem. Ta zavolala policii (3/2021):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.