Horoskop na pondělí 28. srpna: K výbuchu emocí stačí jen maličkost

Beran

Ani v posledních srpnových dnech se nenecháte semlít planetární nepřízní retrográdních planet, která vám brání v rozletu. Berete to tak, že z každé nepříjemnosti vyjdete silnější. Je pravda, že i špatná zkušenost se počítá. Beránci, nebojte se!

Býk    

Máte pocit, že byste potřebovali obměnit společnost, která vás obklopuje? Pak na začátku týdne můžete narazit na vynikající náhradníky. Navázat přátelství je pro vás hračkou, stejnou schopnost nevázané komunikace byste uvítali i v milostném životě.

Blíženci          

Začátek týdne je fyzicky i psychicky náročný. V zaměstnání se snažíte udržet tempo s ostatními kolegy, což nebude jednoduché. I když vám ve srovnání s nimi něco schází, můžete naopak nabídnout něco, čím neoplývají oni. V tom tkví kouzlo spolupráce! 

Rak    

Start týdne představuje pro Raky vítané vysvobození z neutěšeného soukromého života. Jste rádi, že máte víkend za sebou, protože tím končí i neoblíbené rodinné návštěvy. V práci zapomenete na všechny problémy a získáte pocit, že svět se kvůli nim nezboří.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Milí Lvi, ačkoliv oplýváte neuvěřitelnou manuální zručností, v ostatních pracovních úkolech vám schází schopnost dovést věci do zdárného cíle. Na svá bedra toho můžete naskládat víc, než zvládnete dokončit. Jistým vodítkem může být týmová práce.

Panna 

Poslední srpnové dny lákají k investičním krokům. Jupiter v Býku podporuje vaše obchodní know-how a nabízí lukrativní příležitosti, jak rozmnožit stávající rozpočet. Pomocníkem pro pracovní i soukromý život vám bude Slunce dolévající zdravou sebejistotu.

Váhy  

Chápete, že hádky vám dělají medvědí službu v práci i soukromí, ovšem narostlé ego nedokážete úplně ovládnout. Jízlivými poznámkami a popichováním přiléváte olej do ohně. Co takhle vybít se při náročné sportovní aktivitě? Pak zkrotnete jako beránci.

Štír     

Merkur komplikuje vnímání světa a z jindy bystrých Štírů jsou na začátku týdne naivní snílci. V zaměstnání se vyhněte důležitému rozhodování i obchodním schůzkám. Snadno přehlédnete důležitou maličkost, kvůli níž by vás nadřízení určitě nepochválili.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Chaos v domácnosti vás nemůže rozházet. Nenecháte na sobě štípat dříví, ale pořádek sjednáte díky asertivitě a chladné hlavě. Podaří se vám přerozdělit domácí práce mezi mladší členy rodiny, čímž zabijete dvě mouchy jednou ranou. Nuda plodí lumpárny.

Kozoroh         

Pořizování nové elektroniky či výběr automobilu raději o pár dní odložte. Nejspíš byste sáhli vedle, nebo naletěli neférovým prodejcům. Veškeré větší investice hlásí na začátku tohoto týdne stopku. Čemu se naopak můžete věnovat bez obav, to je láska.

Vodnář          

Týden může odstartovat výměnou názorů, jakou si vy ani drahá polovička nedáte za rámeček. Snažte se udržet emoce na uzdě, než řeknete něco nevhodného. Už večer uvidíte situaci v docela jiném světle. Oba jste pod tlakem a k výbuchu stačí maličkost.

Ryby  

V zaměstnání sršíte skvělou náladou, a hlavně ze sebe sypete jeden originální nápad za druhým. Nechte si také něco na zítra, ať nevystřílíte všechny náboje najednou. Vyplatí se zapsat je na horší časy, především pokud pracujete na kreativní pozici.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.