Horoskop na sobotu 26. srpna: Máte šanci na lepší život

Beran

Vlivem síly nespoutané energie, která sice slábne, ale ještě ne podstatně, se vyloupnete ze skořápky minulosti a rodinných vzorců řízených energií Slunce. Zaměříte se na vše, co jste se naučili o tvořivosti a o tom, co vás naplňuje radostí a štěstím.

Býk    

Venuše ve Lvu vás bude učit hrát druhé housle. Pro průbojné Býky to může být pořádný prubířský kámen. Rádi hrajete prim a máte hlavní slovo v zaměstnání i ve vztazích, jinak se cítíte nevyužití. Teď byste měli pustit do popředí také ostatní.

Blíženci          

Dnes se můžete seznámit s někým, o kom už dlouho sníte. Planety pro vás připravily ideální konstelaci a radí vám, abyste při seznamování zachovali přirozenost. Hrát si na ředitele zeměkoule by teď bylo cestou k jistému fiasku. A to přece nechcete.

Rak    

Budete vedeni k úvahám, jak se svou tvůrčí energií posloužit něčemu užitečnému a přínosnému. Pozor však na to, abyste svou tvořivost neutopili v povinnostech či pocitech znechucení z něčí, popřípadě vlastní, nedokonalosti. To by bylo více než hloupé.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Zkuste nemyslet na to, co ve vašem životě postrádáte a co se vám nepodařilo a možná už ani nepodaří. Zaměřte se na to, co doopravdy funguje a užívejte si to. Pozitivní myšlení je klíčem ke šťastné existenci, k radosti ze života a vnitřnímu pokoji.

Panna 

Chcete-li vytvořit velké dílo, konejte. Ohnivá energie vám dopomůže k úspěchu. V této době si navíc můžete konečně najít toho pravého životního nebo pracovního partnera. Jděte naproti úspěchu. Pracujte na svém egu, zvyšujte si své sebevědomí.  

Váhy  

Zítřejší přechod Marsu do vašeho znamení má vliv na váš duchovní rozvoj, otevření třetího oka a intuici. Máte opravdu velkou šanci ukončit nějaký druh závislosti, nálad a deprese. Tento posun je velmi emoční, dopřejte si proto čas pro ponor do svého nitra.

Štír     

Je dobré vyřešit dlouhodobé záležitosti, které byly odkládány. Ve vztazích a lásce ukončit nepříjemné situace, do kterých jste byli kýmsi nuceni. Ukončete svět iluzí a začněte žít v realitě. Zasloužíte si přijímat krásy, které vám život nabízí.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Vyrazte ještě s rodinou na dovolenou a nebojte se last minute zájezdů. Naplánováním na poslední chvíli uděláte rodině radost. Do rodiny vnesete vzrušení, radost a zároveň poznání, že škola se jednou může o něco odložit. Ideálně třeba o týden.  

Kozoroh         

V rodině může nastat krize z důvodů majetkových a finančních změn. Postupujte proto s rozvahou. Netajte před rodinou zásadní věci a vše jim řekněte. Můžete rozebrat i svoji finanční situaci, ze které vám mohou pomoci a ulehčit vám tak od starostí.

Vodnář          

Rodina bude vaší oporou a zároveň příležitostí oddechnout si od pracovních dní. Domluvte se proto na společné dovolené, kterou si užijete. Myslete přitom ale na finance a vybírejte chytře, abyste zabránili špatným finančním dopadům pro rodinu. 

Ryby  

Dávejte pozor na společné rodinné vlastnictví. Předcházejte problémům a mluvte o nich před rodinou. Obezřetnost je na místě i u ostatních členů rodiny, a ne pouze u vás. Vyhněte se manipulaci se společným majetkem. Nemuselo by to mít kladný dopad.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.