Horoskop na neděli 13. srpna: Buďte obezřetní v tom, komu věříte

Beran

Venuše v konjunkci Slunce zesiluje beraní intelekt. Máte Filipa a poradíte si s problémy, před kterými jste zůstávali ještě včera němí. Máte pocit, jako by se vám rozsvítilo. Byla by škoda takový den strávit lenošením před televizní obrazovkou.

Býk    

V rodině stále vládne zvláštní atmosféra, kdy si vás blízcí uzurpují pro sebe. Máte chuť od všeho utéct a proč to neudělat hned? Přátelé vám nabízí jedinečnou příležitost k odreagování. V jejich společnosti se vám vrátí úsměv na tvář a klid do duše.

Blíženci         

Poslední den týdne investujete do své maličkosti. Klidně vypnete telefon a necháte se zapřít před neohlášenou návštěvou, pokud se na ni zrovna necítíte. Je důležité umět si vyhovět, což jde Blížencům výtečně. Cítíte, že potřebujete doplnit síly.

Rak    

Neděle vybízí k pohybu ve společnosti dětí a přátel. Nebojíte se ani adrenalinového sportu, díky kterému vlijete vzrušení do žil. Rozproudíte energii a přijdete na to, co je v životě opravdu důležité. Nehodláte si ničit zdraví kvůli malichernostem.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Milí Lvíčci, neděle nabádá k duševnímu i tělesnému odpočinku. Proč byste se měli takovému programu bránit? Vyhlížíte týden plný náročných zkoušek a výzev, tak byste na ně měli být připravení. Nechte pro tentokrát příbuzenstvo, aby obskakovali vás.

Panna 

Nejraději byste udělali všechno, co svým dětem a partnerovi vidíte na očích. Do rodiny teď investujete nejenom spoustu času, ale také financí a energie. I když je vaše vitalita na úbytě, překonáváte se a vyrazíte s příbuznými za sportem i na výlet.

Váhy  

Milé Váhy, v posledním dnu tohoto týdne se mějte na pozoru před falešnou osobou, která se kolem vás pohybuje. Její zájmy jsou sobecké a vás by mohly stát dobrou náladu i nemalé finance. Tušíte, kdo by tím záhadným upírem mohl být? Držte si ho od těla.

Štír     

Dokážete rozeznat, kdo to s vámi myslí upřímně, a na jaké typy byste si naopak měli dát pozor. V závěru týdne proto uděláte čistku mezi svými známými. Budete si více hlídat své soukromí, protože tušíte, že někdo z přátel vynáší neveřejné informace.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Neděle vám přihrává neotřelé myšlenky. Mnoho Střelců si začne pohrávat s nápadem na založení podnikání. Venuše v konjunkci Slunce ale radí, abyste se drželi svého kopyta. Raději se během volna zamyslete, jak zlepšit podmínky ve stávajícím zaměstnání.

Kozoroh         

V případě Kozorohů není od nápadu daleko k realizaci. Kreativní myšlení pracuje na plné obrátky a podepisuje se na volnočasovém programu. Jste-li bezdětní, pak budou společníky vaši přátelé. Ti se nechají strhnout nadšením pro jakoukoliv bláznivinu.

Vodnář           

Konečně se přestanete bránit kompromisu a jste svolní k tomu, co po vás žádá drahá polovička. Nakonec musíte uznat, že pravda nemusí mít vždycky vyhraněnou podobu. Ze srdce vám spadne velký kámen, protože se to odrazí na mnoha životních oblastech.

Ryby  

Ve společnosti vás není možné přehlédnout. Sršíte vtipem, a navíc hvězdy zesilují váš sex-appeal. Jste jako křehká květina, k níž chce každý přivonět a opečovávat ji. Jste bez partnera? Pak to nebude mít dlouhého trvání. Uvědomte si, koho hledáte.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.