Horoskop na sobotu 5. srpna: Na správném místě potkáte lásku

Beran

Pokuste se dnes trochu ubrat plyn. Když si něco zamanete, musí být po vašem. Právě teď máte ale sklony k prosazování svých názorů a plánů za každou cenu. Zkuste nechat mluvit i ostatní lidi. Připusťte, že správné argumenty nemusíte mít jenom vy.

Býk    

Hvězdy vybízejí k aktivnímu odpočinku, zejména prostřednictvím různých druhů sportu. Nejenže to udělá dobře vašemu pohybovému aparátu, ale také můžete dosáhnout obdivuhodných výkonů. Překvapíte nejenom své okolí, ale i sami sebe. To stojí za to!

Blíženci          

Snažíte se o víkendu odreagovat manuální prací a jste tak trochu za nešiku? Rodina se baví na váš účet? Nevysvětlujte jim, že za to mohou planetární vlivy. Smáli by se. Radši je požádejte, aby vám tedy předvedli, jak umí zvládnout vaši práci lépe.

Rak    

Raci, hurá na výlet! A nemusí to být nikam daleko. Merkur říká, že se vám bude nejvíce líbit v nejbližším okolí. Proto si vytipujte cíl, který bude zajímavý jak pro vás, tak pro ty, které hodláte vzít s sebou, a vyrazte si užívat druhé poloviny léta.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Nedivte se, pokud třeba při sobotním nákupu narazíte na dávného kamaráda nebo spolužáka. Osoby z minulosti mohou tento měsíc hrát ve vašem životě opravdu důležitou roli. Například byste díky jejich přičinění mohli rozmnožit své finanční prostředky.

Panna 

Doma bude po drobných neshodách panovat klid a harmonie. Vzájemná důvěra v partnerství je hmatatelná z každého koutu domácnosti. Odrazí se i na jindy nezbedném chování odrůstajících potomků. Díky vašemu klidnému přístupu jsou z nich hotoví andílci.

Váhy  

Vaše tělo si žádá důkladný relax. Vezměte si batoh na záda a vyrazte na celý den do přírody. Poslouchejte zpěv ptáků, dívejte se do zeleně a vypusťte z hlavy všechny starosti. Po dni stráveném v lese nebo na horách se budete cítit jako znovuzrození.

Štír     

Dnes vás čeká příjemný den s rodinou nebo přáteli a nejspíš vás někdo požádá o radu, tak s tím počítejte. Důležité je zůstat objektivní a nezaujatí! Merkur vám s tím pomůže, vaše posouzení situace bude perfektní. Dokážete pomoci vyřešit i tvrdý oříšek.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Pokud vyhlížíte novou lásku, neměli byste se vyhýbat zábavě. Právě při různých společenských akcích ji totiž můžete potkat. Sobotní večer je k tomu jako stvořený. Hoďte se do gala, nabruste si svůj pověstný ostrovtip a vyrazte na ta správná místa.

Kozoroh         

Co máte v plánu na sobotu? Cestování je teď skvělým prostředkem, jak se odreagovat. Můžete při něm totiž potkat výjimečné lidi, se kterými si budete skvěle rozumět. Poohlédněte se tedy po nějakém skutečně zajímavém cíli a vyrazte. Šťastnou cestu!

Vodnář          

Vaše zájmy se aktuálně zaměřují na váš osobní rozvoj a rozšíření obzorů. Navíc pociťujete touhu osvobodit se od všedních povinností a stereotypu. Chcete pro sebe získat více svobody a nezávislosti.

Ryby  

Sobotu byste měli strávit venku a užívat si sluníčka – je to nejlepší lék na vaše vnitřní napětí, kterým vás Mars tak štědře zásobuje. A pusťte se klidně do nějaké kreativní činnosti, to také pomáhá. Zkrátka a dobře si udělejte příjemně léčivý den.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.