Prošlé jídlo i strašná zelenina. V Hořicích dopadly kontroly obchodů žalostně

V Coopu se štáb TV Nova vrátil zpátky do minulosti. Jedny mléčné výrobky by totiž měly být snědené do 10. července. Nikde navíc obchod neměl žádné varování, že potraviny jsou prošlé.

I paštika by se 10 dní už neměla jíst. Přesluhuje jak ovce, tak i zelenina. Jablko bylo sice k nakousnutí, ale je lepší si ho otočit. Paprika pak byla úplně gumová.

[chooze:article;value:514968]

V oddělení mléčných výrobků v Penny Marketu asi bylo zemětřesení. Kelímky jsou poházené i zmačkané. Dalšímu chybí víčko. A jeden jogurt dokonce potřísnil i regál. Blátivé jsou brambory. A jen co je reportér TV Nova najde, uklízí je prodavač. Do mrkve zase někdo hlodal dřív než zákazník. V oddělení chlazeného masa je k prodeji kýta, která má prořízlý obal.

Billa nemá ani žluté, ani zelené ovoce. Je rovnou šedobílé. Citrón je měkký jako želé, bohužel není jediný. Problém je v každé druhé síťce. A některá vejce jsou rozbitá. Ještě horší je, že vynikají nežádoucí barvou. Obzvláště na bílém vejci se plíseň vyjímá.

Podle reportéra kazí dojem v Lidlu snad jen prasklé brambory. Jinak je tam všechno v pořádku. Prodavačky přebírají zboží snad u všech regálů. Nejvíc kmitají u vajec. Nic rozbitého tam není.

Tři ze čtyř obchodů nedopadly dobře. Navíc tak dlouho prošlé potraviny štáb ještě na východě Čech neviděl.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.