Policie chytla dvojici dealerů drog. Za dva roky měli prodat 480 dávek pervitinu

Když kriminalisté zadrželi ženu z Chomutova, měla u sebe 17 gramů pervitinu. Drogy měla opakovaně kupovat od muže z Ústí nad Labem a pak v Chomutově rozprodávat dalším lidem.

Pro dealera z Ústí nad Labem si policisté přijeli ještě ten stejný den. Při domovní prohlídce u něj našli nástroje a chemikálie používané při výrobě pervitinu. Ten měl prodávat nejen lidem z Chomutova, ale také z Ústí nad Labem.

[chooze:article;value:511731]

Oba se k trestné činnosti přiznali. Žena je prý sama uživatelkou drog a muž se chtěl jejich prodejem dostat z dluhů. Místo toho se mohou oba dostat za mříže, kde by mohli strávit až 5 let.

Kriminalisté z Rumburka zadrželi ženu, která měla podle nich během posledních dvou let prodat minimálně 480 dávek pervitinu. Při domovní prohlídce u ní našli vybavení určené k prodeji drog, jako například digitální váhy.

V autě jejího spolupracovníka navíc našli bezmála 46 gramů stejné drogy připravené v plastových sáčcích k prodeji. U sebe měl mít dalších 5 gramů drogy. V případě dvojice dealerů z Rumburka šlo o recidivisty, kteří už za sebou drogovou minulost mají. Oba tak zamířili do rovnou do vazby a teď jim hrozí až desetileté vězení.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.