Horoskop na středu 26. července: Planety pro vás mají důležitou radu

Beran

Táhne vás to k tvůrčí činnosti. Nebraňte se a nechte se svými touhami svést, máte jedinečnou příležitost přivést na svět dokonalé dílo. Týká se to všech oblastí. Malujte, pište, zvelebujte domov, vyzkoušejte nové recepty. Třeba na letní dobroty.

Býk    

Od úplňku, který byl na začátku tohoto měsíce v Kozorohu, možná řešíte věci, které souvisejí s cizinou. Ať už jde o práci, anebo soukromé záležitosti, při každém podpisu důležitých listin neváhejte investovat do právníka. Vyplatí se to, teď i do budoucna.

Blíženci         

Vidíte mnoho aspektů svého života v jiné perspektivě. Je to osvěžující pocit po minulých dnech, které byly trochu více emočně nabité. Máte možnost zhodnotit, zda jste se ve svých úsudcích mýlili anebo jestli se váš názor shoduje s tím současným.

Rak    

Cítíte podporu nejenom ze strany rodiny, ale i přátel a kolegů. Vaše přátelské vystupování a vstřícné jednání přináší své ovoce a bohatě se vám vrací. Navíc se přestáváte cítit otrokem svých emocí jako v nedávné době a jste schopni objektivních úvah.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Lev     

Venuše si udělala letní pohodlí ve vašem znamení Lva, a to vám přináší zvýšenou přitažlivost, hravost a touhu po dobrodružství. Díky této planetě se vám bude dařit vše, na co sáhnete, a zvládnete i vliv přísného Saturnu, který je v těchto dnech retrográdní.

Panna 

Poučte se ze svých chyb a neházejte odpovědnost za ně na ostatní. Pokud si je přiznáte a podíváte se, co k nim vedlo, nezbývá vám než uznat hlavně svou vinu. Nemusíte se za to stydět, připustit pochybení dokážou totiž jen silní lidé. A to vy jste!

Váhy  

Podaří se vám více věcí naráz. Některé půjdou hladce a vychutnáte si pocit vítězství, jiné jsou předem prohranou bitvou. Týká se to zejména komunikace, tam to bude skřípat. I když z výměny názorů vyjdete jako vítěz, zanechá to ve vás hořkou pachuť.

Štír     

Okolnosti ve vás probouzejí typický sarkasmus. Ten každý neskousne a na komunikační problémy je zaděláno. Málokdo je totiž schopen rozlišit, kdy žertujete a kdy svá slova myslíte vážně. Znají to dobře jak vaši spolupracovníci, tak i vaši blízcí.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Zatímco dosud jste v červenci byli za hvězdy, kterým by řečnický talent mohl závidět i nejeden politik, ode dneška to bude poněkud horší. Snažte se více promýšlet, co říkáte, ať si nepřivodíte ostudu anebo v horším případě nějakou nepříjemnost.

Kozoroh         

Dlouhodobě potlačované frustrace mohou najednou vyplavat napovrch a navodit složitou situaci. To ale nakonec vyústí v něco, co přinese překvapivě užitek nejenom vám, ale i okolí. Zaplaví vás pocit úlevy a můžete se lépe zaměřit na to, co potřebujete.

Vodnář          

V práci se vám daří, chválí vás i šéf. A to je co říct, protože komplimenty právě moc neplýtvá. Snažte se, abyste ho nezklamali, může vás brzy čekat nový projekt nebo zvýšení platu. Dnes můžete překvapivě najít společnou řeč i s mlčenlivým kolegou.

Ryby  

Nebojte se prosazovat své zájmy, máte teď dostatek síly i vůle k uskutečnění svých plánů. Překážky hravě překonáte a dnes jich rozhodně moc nečekejte. Navíc vás podpoří i lidé okolo vás. Můžete se pustit, do čeho jen chcete. Všude budete úspěšní.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.