Na Voyo míří stand-up speciál Ondřeje Sokola. Odhalí spoustu pikantností

"Já si ten začátek vždycky strašně užívám, takhle dobrý už to nebude," uvádí těmito slovy Ondřej Sokol svou show, která nemá v Česku obdoby. Kromě desítek hereckých rolí má Ondřej Sokol na svém kontě přes třicet divadelních, televizních a filmových režií a minimálně deset her přeložil. Teď ho diváci Voyo uvidí v roli stand-up komika.

"Já jsem to udělal, protože mě strašně baví jít někam, co ještě úplně neumím. Stojí to šílený nervy, ale myslím, že se to vyplatí, a mám v tu chvíli pocit, že žiju," přiznal herec.

[chooze:article;value:513400]

Stand-up comedy Ondřeje Sokola nabídne to nejlepší z jeho života! V této roli ale není nováčkem, disciplíně se věnuje už téměř osm let. "Lidé zjistí dost o mém životě a hodně o mém dětství, o mém vztahu s matkou, o mém uměleckém životě, nemocničním životě, o všech chorobách, které mám, a o všech špatných vlastnostech, které mám. Je to dost o mně. Ale většinu času to není ke mně moc příznivé," popsal představení Sokol.

Podle těch, kteří divadelní představení znají, je to pořádná dávka zábavy a ani chvilka nudy. "Já doufám, že to bude bavit hlavně mě, protože to je prostě perfektní," uzavřel komik. Celebrity Ondřeje Sokola sledujte už nyní exkluzivně na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.