Vítěz Survivoru se odvázal. Tomáš ukázal žhavé fotky se sexy brunetkou

V drsné reality show Survivor exceloval ve všech soutěžích a porážel jednoho protivníka za druhým. Díky tomu si pak na konci právě on mohl odnést titul letošního Survivora. Po celou dobu soutěže nedal Tomáš dopustit na kamarádku Žanetu, a tak není divu, že televizní fanoušci tipovali, že právě tihle dva by po návratu z pustého ostrova mohli tvořit pár.

To se ale nestalo. A i když se Tomáš mohl pyšnit titulem Survivora a také pohádkovou výhrou 2,5 milionu korun k tomu, po jeho boku se v té době žádná spřízněná duše nevyskytovala. "Samozřejmě chci ve svém životě ženu, ale zatím žádná není a nebudu to lámat přes koleno. Já prostě věřím, že až to přijde, tak to přijde," nechal se letos v květnu slyšet Tomáš.

[chooze:article;value:505666]

​A možná že právě teď už to přišlo. Tomáš totiž na instagramu zveřejnil video a fotografie, kde mu společnost dělá mladá zpěvačka s bulharskými kořeny Sarah Nicollina Sibileva.

Třiatřicetiletý vítěz reality show se nedávno zúčastnil natáčení jejího nového klipu na Fuerteventuře. Vyskytují se tam spolu v tak žhavých pozicích, že by se nikdo nedivil, kdyby mezi nimi právě během natáčení přeskočila jiskra.

Vítěz Survivoru v pořadu TALK! Podívejte, co na sebe prozradil:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.