SOUTĚŽ TN.cz: Získejte lístky na jedinečný koncert Kontrafaktu v Praze

[chooze:gallery;value:29643]

​Legendární hiphopová skupina Kontrafakt rozjíždí novou éru. Ego, Rytmus a Anys slibují neopakovatelný hudební a vizuální zážitek, který bude nejen pro fanoušky tohoto žánru. Ke koupi v tuto chvíli zbývá jen několik málo lístků, a to v ultra VIP sekci. Vy si ale můžete níže v článku zasoutěžit o běžné vstupenky na koncert. 

Diváky čeká podle pořadatelů scéna nevídaných rozměrů a takové množství pyrotechniky, které v pražské O2 areně ještě nebylo. Scénu připravuje jeden z nejuznávanějších světových designérů Martin Hruška. "Je to zatím největší a nejdražší show, kterou jsem pro Česko navrhoval. Jsem přesvědčený, že lidi, kteří nebudou na této show, budou později velmi litovat," popisuje své dílo Hruška.

[chooze:article;value:479284]

​Podle Rytmuse půjde o koncertní vrchol toho, čím si kapela za posledních 20 let své existence prošla. "Ten playlist bude úplně jiný než za posledních deset let. Budeme hrát skladby i z těch prvních alb. Kdybychom dnes tyto skladby zahráli na nějakých festivalech nebo koncertech, ti mladí by to možná ani nepoznali. Bude tam spektrum dvacetileté cesty Kontrafaktu," láká Rytmus.

Soutěžit o lístky na toto vystoupení můžete nyní i vy, a to tak, že odpovíte na následující soutěžní otázku.

Soutěžní otázka:

Jaké je pravé jméno Rytmuse?

a) Patrik Vrbovský

b) Pavol Vrbský

c) Peter Vrbanský

Odpověď pošlete na e-mail soutez@tn.cz do 26. července a do předmětu uveďte Kontrafakt. Do textu kromě odpovědi uveďte své jméno, příjmení, adresu bydliště, e-mailovou adresu a telefonní kontakt. Soutěž skončí 26. července, poté bude vylosován výherce, který následně obdrží dva lístky na koncert. Každý z výherců obdrží dva lístky na koncert Kontrafakt – NEW ERA.

Herní řád soutěže najdete zde.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.