VIDEO: Surové napadení v metru. Muž během potyčky spadl do kolejiště

Od začátku dubna se pražští kriminalisté zabývají případem napadení ve stanici metra Rajská zahrada. Incident započal ve vagonu dopravního prostředku, kde se tři muži nejprve dostali do slovní rozepře, což následně mělo vyústit ve fyzické napadení.

"K tomu se připojil dosud neznámý muž v červené bundě s černou zimní čepicí na hlavě," popsala na webu policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

[chooze:article;value:509830]

Při potyčce strčil jeden z podezřelých do druhého takovou silou, že ten upadl mezi soupravu metra do kolejiště. Za ním poté spadl další člověk. "Oba poškození utrpěli zranění, která si vyžádala lékařské ošetření," doplnila Siřišťová.

Tři účastníky konfliktu už policie našla. Po muži v červené bundě a zimní čepici ale kriminalisté stále pátrají. Právě proto se mluvčí v pondělí obrátila na veřejnost. "Pokud ho na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158," vyzvala Siřišťová.

Policisté případ řeší pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli až tři roky ve vězení.

Policie po muži pátrá:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.