Magický úplněk v Kozorohu je velmi silný. Dávejte pozor, varuje astroložka

Tento úplněk bude velmi silný, říká astroložka a numeroložka Hana Černá. "Působí silně na emoce a náš duševní stav. U některých lidí se mohou objevit emocionální výkyvy a nespavost, někdo zase může trpět bolestmi hlavy. Červencový úplněk bude velmi silně působit na Kozorohy a Raky a také na ty, co mají ascendent nebo Měsíc v tomto znamení," zmínila.

Bouřkový úplněk v Kozorohu vám podle ní dodá ctižádostivost, zodpovědnost a praktičnost. "Budete mít schopnost vytrvale překonávat i velké překážky, nevzdat se na cestě ke svému cíli a dokončit úkol. Tento úplněk vás podpoří v tom dívat se na věci realisticky. Budete nohama pevně na zemi," popsala Černá. 

[chooze:article;value:480618]

​Den červencového úplňku je vhodný pro studium, zkoušky a různé pohovory. "Co se dříve nedařilo, může se v těchto dnech pohnout kupředu. Je to vhodná doba pro vyřešení problémů, hlavně profesních. Využijte dne také pro komunikaci s úřady, bankami a nadřízenými," poradila astroložka. 

Nevyhýbejte se práci. V pondělí bude mít přednost před odpočinkem a zábavou. "Může se vám podařit vyřešit různé záležitosti. Využijte toto období a snažte se vše vyřídit. Věřte si," doplnila.

Numerologie

Jak je v posledních měsících zvykem, úplněk je opět pod silným numerologickým číslem osm. "Budete odvážnější, aktivnější a rozhodnější. Budou se více řešit věci ve finanční a materiální oblasti a také různé smlouvy. Den je vhodný na pořádání přednášek. Nemáme však zbytečně riskovat," upozorňuje numeroložka.

Podle ní je přesto den vhodný pro výhru ve hře. "K negativním vlastnostem dne patří bezohlednost a vznětlivost. Pozor tedy na emoce a různé konflikty, hádky a agresivní chování. Mohou se objevit mírné neshody v rodině a nečekané problémy. Budete však mít sílu je řešit," povzbudila Černá.

[chooze:article;value:480433]

Zdraví

Ve zdraví je podle ní ohrožené pohybové ústrojí, klouby, kolena, kyčle, páteř, kosti a kůže. "V tomto období je možná zvýšená nehodovost kvůli neopatrnosti. Proto je potřeba opatrnost při fyzických a sportovních aktivitách, nepřepínejte své tělo a zbytečně neriskujte," varovala Černá.

Měli byste také podle ní dávat pozor na delší pobyt na slunci. "Kůže je více citlivá a náchylnější ke spálení. Ale zase naopak lépe přijme všechny pleťové masky a pečující krémy. Je to vhodná doba na návštěvu kosmetického salónu a pro depilaci," doporučila.

[chooze:article;value:511450]

Jídelníček

Ve dnech Kozoroha byste prý neměli zatěžovat organismus těžkými jídly. "Toto znamení nejvíce trpí usazováním škodlivin, zejména v kloubech, proto je důležitý dostatek tekutin. Den je vhodný pro půst nebo zeleninový či ovocný den. A důležitá je zelenina, hlavně špenát, červená řepa, celer. Vhodné jsou i ryby, jako například losos, tuňák, makrela," poradila.

Příště

"Červencový úplněk opět patří k řadě silných úplňků, ale nedosáhne takové síly jako srpnové úplňky, kdy nás v jednom měsíci čekají dokonce dva superúplňky. A nejsilnější superúplněk roku bude 31. 8. 2023 zvaný též Modrý Měsíc," uzavřela Černá.

Horoskop na neděli 2. července. Podívejte se, co vás čeká:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.