Jiří Krampol leží na kapačkách. Soused pro něj v noci zavolal sanitku

[chooze:gallery;value:29881]

​Jiřího Krampola už od dětství trápí katar průdušek. Ve čtvrtek večer musel kvůli suchému kašli odjet do nemocnice. "Celé to bylo kvůli vedru. Já jsem byl ve čtvrtek odpoledne v kavárně a tam byl strašný hic. A jak jsem vyšel ven, tak jsem cítil, že je mi z toho horka blbě," popsal Krampol.

Doma se mu však přitížilo a začal neovladatelně kašlat, což slyšel jeho soused. "Byl jsem doma a bylo mi špatně, tak jsme raději se sousedem zavolali profesora Špačka a ten mi řekl, ať si radši dojedu k nim Na František, aby se na mě podíval," vysvětlil herec.

[chooze:article;value:511350]

"V nemocnici mi dali kapačku a kyslík, což dělají pravidelně. Ještě pořád tu jsem a domů půjdu v pondělí. Ale mohl bych jít klidně teď, ale když už jsem tady, tak to chci vydýchat. Když mám v háji průdušky a jsou tyhle vedra, tak to musím hlídat, abych nedostal zápal plic," ozřejmil moderátor.

Podle něj nejde o nic závažného, průdušky ho trápí už od mala a dokázal s nimi žít 85 let. "Mám to od dětství, ale tím, jak jsem léta hrál tenis a jezdil s ním k moři, tak mi to dělalo dobře. Byl jsem klidně 10krát za rok u moře, jenže letos jsem tam ještě nebyl, naposledy jsem tam byl vloni. To moře mi vždy pomáhalo," svěřil se herec, že nejvíc ze všeho potřebuje dovolenou.

Jiří Krampol zavzpomínal na staré časy. Hraní v divadle mě strašně bavilo, řekl (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.