V bílém jen zářila. Vítězka Talentmanie se po náročném boji s rakovinou vdala

[chooze:gallery;value:28348]

​Ani ne před měsícem sledovala sestru, jak říká ano svému vyvolenému. Minulý týden však vítězka talentové show z roku 2010 Patrícia Janečková sama stanula před oltářem. Před zraky nejbližších si s Vlastimilem Burdou slíbili, že spolu v dobrém i zlém stráví zbytek života. Ze snoubenců sršelo štěstí a pokora, informuje Nový Čas.

Právě tento portál se dostal i k prvním fotografiím ze svatebního dne. Jedna z nich zachycuje Patrícii v dlouhých bílých jednoduchých šatech s květinovou čelenkou ve vlasech, jak se v náručí manžela nechává přenést přes práh.

[chooze:article;value:474952]

​Že se bude vdávat, oznámila zpěvačka fanouškům teprve nedávno. V dubnu zveřejnila na sociální síti fotografii zásnubního prstenu s jednoduchým komentářem: "Není čas ztrácet čas. Bude svatba."

Plní se tak její přání, aby "nejhorší a nejtěžší rok jejího života" skončil a bylo vše už jen dobré. Vítězka talentové soutěže totiž musela snést celkem 16 chemoterapií, mastektomii (odstranění prsu) a měsíc ozařování, nespočet injekcí a řadu dalších zákroků, než se jí podařilo vyhrát nad rakovinou.

Patrícia v roce 2010 ovládla Talentmanii:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.