Horoskop na pátek 23. června: Hvězdy varují, hoďte zpátečku!

Beran

Váš úspěch přitahuje řadu příživníků, kteří se na vás mohou velice snadno přisát a cizopasit na vaší práci. Dávejte si na ně velký pozor. I když jste blahosklonní a přízeň byste jim neodepřeli, do budoucna se mohou pro vás stát velice nebezpeční.

Býk    

Společné diskuze s vašimi blízkými, plné veselí a humoru, se pro dnešek stávají tím nejdůležitějším ve vašem životě. Pocity, které zažíváte v blízkosti svých nejmilejších, se dají jen těžko s něčím srovnat. Je to prostě váš svět a ten máte nejraději.

Blíženci          

Kdyby vás doma neměli, asi by se dnes možná i na dlouho rozkmotřili. Naštěstí vy, mazlíček rodiny, dokážete všechny inspirovat svým milým úsměvem ke klidu a toleranci. Vymyslete na víkend program, který rozptýlí špatnou náladu a všechny pobaví.

Rak    

Hvězdy se vás dnes pokoušejí varovat – zařaďte zpátečku! Celý týden jedete naplno a na konci týdne si ani nedovedete představit, že by měl přijít víkend. To je známka workoholismu! Pozor, raději se dejte s kolegy do řeči o svých víkendových plánech.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

V porozumění a komunikaci se těšíte mimořádnému přátelskému souznění v četných a rozmanitých debatách. Jste ještě bravurnějšími řečníky a umíte si prosadit své, a tak, i když pracovní týden končí, nerezignujte na důležitá jednání nebo prezentace.

Panna 

Překvapíte dnes v čemsi sami sebe, a i když nebude všechno ideální, budete moci některé věci dotáhnout do zdárného konce mnohem dříve, než byste si byli pomysleli. Tak se nebojte ničeho, co by vás mohlo nyní vrátit zpátky do dosti trudného myšlení.

Váhy  

Dnes může přijít šance, o jaké se vám nesnilo! Talent i elán máte, na vše jste připraveni, tak teď jen rozeznat ten okamžik a svou šanci nepropásnout. Rozhodně neodmítejte žádná pozvání do společnosti ani výzvy ke služebním cestám. Slunce vás chrání!

Štír     

Rozhodně si nemůžete stěžovat na nedostatek sexu. Trochu jiné to však je, pokud od vztahu očekáváte víc. Citovou a společenskou stránku dnes máte trochu zablokovanou, a tak se veškeré emoce mění v poživačnost. Někteří z vás si to však užívají dosyta!

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Ne že byste přímo potřebovali změnit image nebo investovat do svého vzhledu, ale hvězdy vám dnes podobnou péči doporučují! Je to však hlavně proto, že je třeba, abyste si odpočinuli a také upevnili sebevědomí. A k tomu je hýčkací den jako stvořený.

Kozoroh         

Nezadaní, neberte život tragicky. Zapomeňte na svou samotu a vrhněte se do víru tance, hudby a veselí. Jen tak se řádně uvolníte a oprostíte od tenze, která vás ve vaší samotě svazuje. Horečka páteční noci může přinést velké překvapení. Neseďte doma!

Vodnář          

Starší lidé mají své názory pevně zakotvené. Je trochu nepříjemné, pokud jde o názory na vaši osobu a pokud tím starším člověkem je váš rodič, který vám své představy vnucuje. Buďte tolerantní! Geny se nezapřou a za pár let budete stejní jako rodiče.

Ryby  

Budete dnes velmi roztomilí, protože do toho, co budete dělat, budete dávat velké srdce a rozhodně se nenecháte rozhodit nějakými reakcemi, které nebudete moci ovlivnit. Přijdete na to, jak být sami sebou a jak takto být také šťastní, takže gratulace.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.