Velký strach o Jiřinu Bohdalovou. Skončila s divadlem a nekomunikuje

[chooze:gallery;value:29883]

Divadlo na Jezerce už zveřejnilo program na léto i na začátek příští sezóny, jenže hlavní hvězda na něm chybí. Před několik dny vyšlo najevo, že oblíbenou herečku letos v lednu postihla plicní embolie a několik dnů bojovala o život. Tehdy také Jiřina Bohdalová oznámila, že si dá kvůli zdraví od divadla na jednu sezónu pauzu. Ta už je téměř u konce a podle programu se Bohdalová na jeviště nevrátí ani v září.

V divadle s ní však stále počítají. "Předpokládám, že se paní Bohdalová vrátí, ale úplně stoprocentně vám to v tuto chvíli říct nemůžu. Předpokládám, že někdy na podzim, možná v říjnu nebo v listopadu," řekl v pondělí redakci TN.cz ředitel Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský.

[chooze:article;value:502999]

V současné době by už měla být Jiřina Bohdalová v pořádku. "Předpokládám, že je zdravá, ale nevím, nejsem s ní teď v denním kontaktu, takže vám neřeknu moc zpráv," vysvětlil Hrušínský.

Vzhledem k tomu, že Bohdalová v současnosti nevystupuje, nemá důvod do divadla chodit. "Žádné zkoušky se aktuálně nekonají, takže není, kam by chodila," dodal principál. Slavná herečka se navíc obrnila hradbou mlčení, redakci TN.cz telefon zvedla, na dotaz, zda a kdy se vrátí na divadelní prkna, však neodpověděla. 

Jiřina Bohdalová mluvila o své narozeninové oslavě. Podívejte se, co očekávala (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.