Podezřelá smrt krásné Polky v Řecku: Našli ji nahou, předtím ji někdo unesl

Anastazia pracovala v restauraci luxusního hotelu na řeckém ostrově Kos. Minulé pondělí zmizela. Ještě předtím stihla zavolat příteli a říct mu, že je opilá a domů ji na motorce odveze muž, kterého potkala. Když nedorazila, partner ji vyrazil hledat. Na místě, odkud mu telefonovala, však nalezl jen její mobil.

V neděli ji našli mrtvou pod stromem u silnice mezi letovisky Marmari a Tigaki, informoval portál kosnews24. Nahou ji někdo schoval do velkého černého pytle, který zaházel větvemi.

Řečtí policisté z její vraždy podezřívají 32letého Bangladéšana. O něm pravděpodobně mluvila se svým přítelem. Muž kriminalistům přiznal, že Anastazii v osudnou noc skutečně potkal. Prý se bavili před minimarketem ještě se dvěma dalšími Bangladéšany a dvěma Pákistánci. Potom s ní podle svých slov odjel k sobě domů, měli sex a pak ji doprovodil k silnici, kde ji nechal.

[chooze:article;value:506421]

Případem už se zabývá i polská kriminálka. "V souvislosti s vraždou 27leté Polky v Řecku jsem nařídil vyšetřování. Povede ho Okresní státní zastupitelství ve Vratislavi. Žalobci si okamžitě vyžádají důkazy od řeckých vyšetřovatelů," napsal na twitteru polský ministr spravedlnosti Zbigniew Ziobro.

Tělo Anastazie leželo jen zhruba 500 metrů od místa, kde zůstal její telefon, a asi kilometr od domu podezřelého Bangladéšana.

Blondýnka podle polské vyšetřovatelky Eweliny Tomaszekové není jediná, kdo se na turisty vyhledávaném ostrově za podivných okolností ztratil. "Z neoficiálních rozhovorů s řeckými kolegy vyplynulo, že na ostrově se v současné době pohřešuje nejméně deset dalších lidí," řekla stanici Polsat News.

Dědičku miliardového jmění unesli při běhání. Později ji nalezli mrtvou (9/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.