Tomáše za bílého dne napadli útočníci. Před očima 3leté dcery na něj vytáhli nůž

Velmi špatně mohl skončit Tomáš z Kladna, který v pátek jel autem po Americké ulici v Kladně. Na přechodu pro chodce se mu však postavili do cesty dva mladí lidé, muž a žena. Ti na Tomáše i jeho tříletou dceru, která seděla na zadním sedadle, navíc hrubě gestikulovali.

Když mu cestu znovu uvolnili, Tomáš zaparkoval auto nedaleko od přechodu. "Naši tříletou dceru zamknul v autě a došel se toho páru zeptat, v čem byl problém," líčila události pátečního podvečera Tomášova manželka Lenka.

[chooze:article;value:504631]

Jenže poklidné debaty se nedočkal. Naopak, když vystupoval z auta, pár mu měl nejprve hrubě nadávat a po chvilce přejít i k násilí. "Manžel má dost dlouhé vousy, za které ho ta žena chytila. Její přítel mu dal pěstí a kolenem. Nedokážu pochopit, jak může tohle někdo udělat," tvrdí Lenka.

Potyčka nakonec vygradovala do takové míry, že dívka na Tomáše dokonce vytáhla nůž. Naštěstí jej ale nestačila pořezat. "Manžel jí duchapřítomně vytrhl nůž z ruky a pak ti dva vzali nohy na ramena. Nechci vůbec domýšlet, co by se mohlo stát, kdyby ho napadli, když by třeba vyndával dceru z auta," dodala Lenka.

Oba útočníci ale daleko neutekli. Policistům se je podařilo ještě ten den dopadnout. "Oba podezřelé, ročníky 2002 a 2004, jsme zadrželi okolo šesté večer a převezli jsme je na policejní služebnu. Zahájili jsme trestní úkony pro podezření z výtržnictví a ublížení na zdraví," sdělila mluvčí středočeských policistů Barbora Schneeweissová.

Děsivý útok ve Francii. Video ukazuje, jak muž s nožem napadá děti:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.