Ztracený míří do vyprodaného Edenu. TN Live bude při tom

[chooze:gallery;value:32111]

​Už v pátek 16. června odehraje český zpěvák Marek Ztracený první z trojice vyprodaných koncertů v pražském Edenu. A TN Live u této akce nemůže chybět. Akcí ze speciálního studia přímo na místě diváky od 16:00 provede Rebecca Diatilová spolu se svými hosty.

A show to bude opravdu velkolepá. Ztracený a jeho tým totiž kvůli ní dopravili techniku z celé Evropy. Na její převoz na fotbalový stadion bude potřeba celkem třicítka kamionů. Kromě zpěváka a jeho kapely se můžou lidé těšit také na řadu hostů i na nějaké to překvapení.

Další koncerty pak proběhnou v sobotu a neděli. Nezapomenutelnou hudební show tak přímo na místě uvidí přes 100 tisíc lidí. Trojnásobným vyprodáním Edenu se navíc zpěvák zapsal do historie české hudby. Nikomu před ním se to totiž zatím nepovedlo.

[chooze:article;value:477906]

"Tenhle úspěch je díky mým fanouškům. Těm to teď musím vrátit se vším všudy a musí dostat to, co si zaslouží," řekl Ztracený pro TV Nova. A svůj slib bere zodpovědně. Na důležité vystoupení totiž zodpovědně trénoval a těsně před nimi pak vyrazil na sérii "zahřívacích koncertů".

Podívejte se reportáž, jak probíhaly přípravy:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.