Talent, jaký v Česku dlouho nebyl. Annet X se posouvá na novou úroveň

[chooze:gallery;value:32106]

​Annet X má ráda módu, píše si vlastní skladby a hudba je pro ni vším. Pracovala na sobě už od dětství. "V osmi letech jsem začala psát hudbu s tím, že jsem fakt věděla, že to je to jediné, co chci," zmínila zpěvačka, která na sebe strhla pozornost hned svým prvním albem Až budu velká, chci být Aneta Charitonova.

Annet dokáže svou hudbou dostávat do absolutního nadšení davy fanoušků, ale i odbornou kritiku. "Já si vážím toho, že si jdu svojí vlastní cestou a že jsem se nenechala stáhnout nějakým mainstreamovým zvukem, který jsem věděla, že by mohl třeba s více lidmi zarezonovat. To je pro mě vlastně to nejdůležitější," řekla.

[chooze:article;value:508286]

​Novou zkušeností je pro nadějnou interpretku její vůbec první herecká role. Tu si střihla rovnou v dlouho očekávané pětidílné fantasy minisérii Vědma. V minulosti sice dostávala nabídky na různé role, nikdy si ale nebyla tak jistá, že do toho chce jít. 

"Nebylo cesty to odmítnout a věděla jsem, že jestli tu nabídku odmítnu, tak budu určitě litovat, že jsem to nezkusila. Největší síla toho projektu je, že je to žánr, který tady ještě nikdo nezkusil, jestli se nepletu. Moje postava ve Vědmě se jmenuje Klára a je to 19letá studentka, které se postupem času její iluze o životě lámou před očima," popsala Annet.

[chooze:article;value:504838]

​Příběh se odehrává sice v současnosti, ale postupně odhaluje temná zákoutí z minulosti rudolfínské Prahy 16. století, kdy se alchymisté zabývali myšlenkou nesmrtelnosti. Ve fantasy minisérii se objeví Annet po boku Josefa Trojana nebo Dagmar Havlové.

"Měla jsem respekt z toho natáčení a vůbec z toho samotného výkonu, protože jsem věděla, vedle jakých zkušených a talentovaných lidí tam budu stát. Byla tam určitá nervozita, ale snažila jsem se do toho jít tak, jako kdybych šla na stage," uzavřela zpěvačka. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.