Jubilejní ročník Czech Social Awards: Událost roku pro influencery se blíží

[chooze:gallery;value:32125]

​Sociální sítě se za posledních deset let výrazně změnily a stejně tak se museli vyvíjet i tvůrci. "Také Czech Social Awards se během deseti let posunuly a měnily. Vznikaly nové sociální sítě, a tedy i kategorie. Od původního záměru zábavy a sebeprezentace se staly sociální platformy mnohdy i primárním zdrojem informací," nastínila zakladatelka Czech Social Awards Michaela Derynková. 

Jejich vliv na uživatele se tak několikanásobně zvýšil. "A právě proto se na něj v letošním ročníku zaměříme. V nových kategoriích nezáleží na počtu sledujících, ale na přesahu jednotlivců, projektů i firem, na inspirativnosti, kreativitě, přínosu či společenské odpovědnosti," doplnila Derynková.

Kategorie

Kdo ceny nakonec získá, můžete rozhodnout i vy tím, že jednotlivé influencery a tvůrce nominujete v kategoriích: INFLUENCER, TALENT, YOUNG IMPACT, CONTENT, RESPONSIBILITY BRAND, STARTUP a PROJECT. Nominovat je můžete na stránkách Czech Social Awards. Z nominací poté vybere odborná porota tři nominované za každou kategorii, pro které bude hlasovat opět veřejnost.

Kategorie TALENT přinese jedinečnou příležitost pro tvůrce s výjimečným obsahem, kteří se zatím nedostali do širšího povědomí. Stačí se přihlásit originálním nominačním videem a následně porota vybere tři finalisty, kteří získají speciální podporu pro tvorbu obsahu. Vítěz bude určen na základě hlasování fanoušků, kteří budou mít možnost posoudit výsledný obsah a rozhodnout o nejtalentovanějším tvůrci.

Zároveň sama porota zvolí SOCIAL SPECIAL AWARD, kterou letos předá loňský držitel ocenění Petr Mára. V porotě letos zasednou zástupci médií, známých osobností a partnerů.

Finálový večer

Speciální finálový večer se bude konat 16. listopadu v prostorech DOX+. Tématem tohoto ročníku je Mirror (v překladu zrcadlo). Ocenění tak poukazují na to, že sociální sítě jsou odrazem společnosti a mají vliv na vnímání reality.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.