Harry a Meghan mají utrum. S pomlouváním rodiny je prý konec

[chooze:gallery;value:30714]

​Když se britský princ Harry s manželkou Meghan stěhovali do Spojených států amerických, tak se zdálo, že chce mít klid od médií a vychovávat své děti bez jejich pozornosti. Během pár let ale dvojice stihla mimo jiné poskytnout například rozhovor pro Oprah Winfreyovou, natočit šest epizod dokumentu pro Netflix a napsat knihu, která má přes 400 stran. Všechny tyto věci spojovalo, že si v nich pár stěžoval na britskou královskou rodinu.

Nyní mají ale manželé se stěžováním si zřejmě utrum. Důvod je přitom podle britského deníku The Sun prostý, pár už prý jednoduše nemá, co dalšího by mohl na královskou rodinu prozradit. "To období jejich života skončilo, protože už prostě není co říct," řekl deníku jeho zdroj.

Manželé navíc po rozhovorech i vydání knihy čelili tvrdé kritice a jejich popularita se v Británii za poslední rok výrazně propadla. I to je podle expertů jedním z možných důvodů, proč se pár stahuje.

Spekulace o rozchodu

Světem se navíc v posledních dnech šíří spekulace o tom, že vztah vévody a vévodkyně ze Sussexu je v troskách. Rozvod je podle expertů na královskou rodinu téměř nevyhnutelný a vztah kontroverzní dvojice popisují jako tragický. Harry údajně už delší dobu lituje rozhodnutí odejít z Londýna, protože si měl uvědomit, že ho do toho Meghan dotlačila. Sehnal si už prý také právníka. 

[chooze:article;value:505179]

​Oba se také už údajně vydávají svými směry. Princ Harry se má zaměřovat na sportovní událost Invictus Games, která se bude konat v září v Německu. Meghan zase pravidelně vyráží na akce v Los Angeles bez Harryho, což potvrzuje novinářka Petronela Wyattová. "Moji přátelé, kteří žijí v jejich blízkosti, v těchto dnech na Meghan pravidelně narážejí na večírcích. Má přitom tendenci nechávat Harryho doma," uvedla.

Ve Velké Británii už s Harrym a Meghan nepočítají. Královská rodina už je nechala vystěhovat z jejich domu (03/22):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.