Dívka (17) umírá na rakovinu. Má poslední přání: poprvé políbit muže. Už si i vybrala

Začátkem června roku 2022 se Eden Lewisová z Británie dozvěděla, že se v jejím těle agresivně rozšířila rakovina kostí. Lékaři jí oznámili, že jí zbývá posledních pár měsíců života. Rozhodla se proto, že zbývající čas využije naplno. Ráda by před svým odchodem na věčnost dostala alespoň první polibek. Už ví, komu ho chce dát. Tím výjimečným má být zpěvák Harry Styles.

"Harry Stylesi, ahoj, 21. června jedu na tvou show do Cardiffu a zajímalo mě, jestli bys mohl jedné umírající dívce splnit její trochu zvláštní přání. První a zároveň poslední polibek. Je mi 17 a jsem v terminálním stádiu rakoviny kostí a ráda bych před smrtí dostala svůj první polibek," napsala Eden na facebooku. 

[chooze:article;value:507105]

"Tak mě zajímalo, jestli bys mé poprvé mohl být právě ty. Pokud ne, mohla bych od tebe dostat alespoň poslední objetí na rozloučenou? Díky moc. Tvoje navždy oddaná umírající fanynka," vzkázala slavnému hudebníkovi mladá dívka.

"Mysleli jsme, že se Eden objevily bolesti kvůli tomu, že začala nadměrně odpočívat a přestala být aktivní jako dřív. Jenže po vyšetření a následné diagnóze se ukázalo, že jí nezbývá moc času," svěřila se podle deníku Index matka dívky Tessa Lewisová. 

[chooze:article;value:506358]

Eden se zprvu snažila chodit do školy, aby strávila zbývající čas se svými přáteli, jenže potom ještě víc zeslábla, což jí znemožňovalo pohyb. Její matka jí proto uspořádala rozlučkový večírek se spolužáky.

Český den proti rakovině. Letošní ročník se zaměřil na rakovinu plic (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.