Léto na Nově plné pecek: Těšte se na program plný smíchu

[chooze:gallery;value:31955]

​V podvečery všedních dnů se na Novu vrátí stálice letního vysílání, seriál Hospoda. Kultovní, hereckými hvězdami nabitý seriál z prostředí pražské hospůdky. Následovat budou reprízové díly zábavné kvízové show Na lovu s Ondřejem Sokolem.

Pondělky od 19. června až do konce prázdnin budou tradičně patřit Specialistům, jejich fanoušci se mohou těšit hned na dvě epizody za sebou.

úterý (a v neděli) se na obrazovku vrátí Jana Vinická a její Police Modrava. Diváci si připomenou první sérií úplné začátky legendárního seriálu natáčeného z velké části v Národním parku Šumava.

Středeční hlavní vysílací čas bude patřit oblíbené reality show Výměna manželek. Po ní si diváci připomenou jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním, v dokumentárním seriálu Malé lásky.

[chooze:article;value:507153]

​Ve čtvrtek 22. června diváci uvidí poslední díl první řady původního dobového seriálu Zlatá labuť. Ale už o týden později se mohou pravidelně těšit na komediální seriál Co ste hasiči?, po kterém budou následovat vždy dvě epizody legendárního Okresního přeboru režiséra Jana Prušinovského.

Páteční a sobotní prázdninové večery opanují obrazovky TV Nova filmy. Konec pracovního týdne bude ve znamení českých snímků: Ubal a zmiz, LOVEní a komediálních trilogií Babovřesky a Bobule. První víkendový večer se diváci mohou těšit na hity světové kinematografie: 2012, Tomb Rider, Bohové Egypta, Asterix a Olympijské hry, Fantastická zvířata a kde je najít, Fantastická zvířata: Grindewaldovy zločiny, Wonder Woman, Wonder Woman 1984 a Aquaman.

Nedělní večer již tradičně diváky zavede na Šumavu k Policii Modrava a po ní se diváci přesunou do Prahy, k další televizní legendě, seriálu Kriminálka Anděl. Ve repríze třetí řady se objeví Martin Stropnický, David Švehlík, Marek Taclík nebo Ivana Chýlková.

[chooze:article;value:505708]

​Filmová Nova Cinema nabídne nespočet zahraničních titulů, například tři snímky Spider-Man napěchovaných dobrodružstvími pavoučího muže s Tobeym Maguirem v hlavní roli, nebo celou kultovní trilogii Matrix s Keanu Reevesem v hlavní roli. Fanoušci filmů se mohou těšit i na Hartovu válku, Kurz sebeovládání nebo závěrečný díl série o Johnu Rambovi s poditulem Poslední krev.

Nova Fun uvede starší oblíbené komediální seriály, jakými jsou Teorie velkého třesku, Dva a pul chlapa, Zlatá sedmdesátá, Přátelé, Máma, Griffinovi a na obrazovky se opět vrátí sitcom Krok za krokem.

Nova Action v premiéře uvede nové tři epizody německého úspěšného krimiseriálu Kobra 11. Každá epizoda má stopáž celovečerního filmu. Diváci se také mohou těšit na celkem deset filmů dobrodružné sci-fi ze série Star Trek.

Pro milovníky romantiky jsou na Nova Lady připraveny turecké seriály Ztracená láska a Moje sladká lež. Diváci se mohou těšit i na návrat Jayne Seymourové v roli Doktorky Quinnové. Každou sobotu a neděli nejen divačky uvidí osudy lékařky Michaely a jejího manžela Sullyho v městečku Colorado Springs.

Na Nova Gold se vrátí úvodními díly jeden z nejúspěšnějších amerických televizních seriálů To je vražda napsala. Hlavní postavu, bývalou policistku a spisovatelku Jessicu Fletcherovou, ztvárnila herečka Angela Lansburyová. Diváci také uvidí další oblíbené seriály Zákon a pořádek, Beze stop nebo Myšlenky zločince.

Letní nabídka Nova Sport bude už tradičně velmi pestrá. Novinkou letního vysílání bude další vrcholná fotbalová akce pod záštitou FIFA, a to mistrovství světa ve fotbale žen, které se hraje od 20. července do 20. srpna. Většinu zápasů nabídnou stanice Nova Sport 1 a 2 – všechny zápasy pak budou živě, nebo ze záznamu na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.