Brzobohatý žaluje Kuchařovou za pomluvu. Je mi to líto, tvrdí

Herec a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý se opět vyjádřil ke kauze textu církevní žaloby, v níž jej jeho dnes už bývalá manželka Taťána obvinila z toho, že se obléká do ženských šatů, což následně Brzobohatý pro Blesk potvrdil.

Na svém instagramu zveřejnil prý už konečné vyjádření, v němž se vůči manželce ostře vymezil. "Je toho na můj žaludek vážně příliš. Už se v rámci kauzy Kuchařová vs. Brzobohatý útočí i na mou rodinu a celá záležitost tím klesá pod tu nejnižší úroveň veřejného praní špinavého prádla. Rád bych tedy svým následujícím prohlášením ukončil vše jednou provždy," uvedl.

Důkazy o tom, kdo text církevní žaloby zveřejnil, prý podle něj vedou přímo k jeho exmanželce. "Viděl jsem na vlastní oči vše, co jsem vidět musel, abych si byl jistý, že mé obvinění Taťány z tohoto činu může, a hlavně by mělo spatřit světlo světa," prohlásil.

[chooze:article;value:506098]

Herec to ale nehodlá nechat jen ve slovní rovině. "Na Taťánu Kuchařovou podávám k civilnímu soudu žalobu za pomluvu, aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila a zastavila se tak centrifuga spekulací," sdělil jasně.

Kuchařová to, že by právě ona Blesku text žaloby poskytla, odmítá. "Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila a tím ho celou dobu chránila. Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat," hájila se.

[chooze:article;value:506004]

Brzobohatý však její vyjádření považuje za kličky. "I přesto, že pravda vyšla najevo, Taťána ji dál bezostyšně popírá ve svých lživých prohlášeních psané evidentně advokátní rukou, ve kterých se snaží vinu hodit na mě a od podstaty věci odvést pozornost," posteskl si. "Nerozumím tomu, proč se to celé vůbec stalo, přijde mi to absurdní a zbytečné a je mi to líto," dodal.

Láska jako z pohádky končí pliváním špíny. Co se pokazilo u Brzobohatých?

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.