Odbornice zkoumala řeč těla Kate a dětí. Prozrazuje, jak se chovají doma

[chooze:gallery;value:31582]

​Princ William s manželkou Kate a dětmi Georgem (9), Charlotte (8) a Louisem (5) jsou hlavními hvězdami britské královské rodiny. Britové budoucího krále a jeho rodinu milují a rádi sledují jejich chování na veřejnosti.

Nedávno se celá rodina ukázala na charitativní akci u příležitosti oslav korunovace krále Karla III. Manželé si společně s dětmi vyzkoušeli různé sporty, opékání u ohně nebo pomáhali renovovat chatu.

Během dne se rodina mimo jiné také zúčastnila lukostřelby a odbornice na řeč těla Judi Jamesová si přitom všimla, že Kate a William během tohoto sportu ukázali svou sportovní soutěživost. Toto jejich "pravé nadšení" bylo přitom přeneseno na jejich děti, popsala expertka pro britský deník Express.uk.

"George, Charlotte a Louis odráželi soutěžní styl svých rodičů. Znamená to, že jakmile rodina prožívá nějakou sportovní výzvu nebo příležitost soutěžit na veřejnosti, tak se do toho vrhne s opravdovým nadšením," popsala Jamesová. "Zdá se přitom, že toto jejich rodinné týmové pouto je rovnoměrně rozprostřeno, pokud jde o nadšení a zábavu. Kate bude vždy soutěživý typ stejně jako William a jejich vzor znamená, že jejich děti budou kopírovat stejný pocit nadšení," domnívá se odbornice.

[chooze:article;value:503940]

​"Dokonce i Louis se pustil do plnění trakaře s naprostým nadšením a zdá se, že se stejným způsobem vrhá do úkolů doma," zaujal expertku také nejmladší potomek páru.

Chování dětí podle ní kopírovalo chování rodičů, když projevovaly opravdový zájem o aktivitu a sledovaly, kdo zvítězí. Kate je navíc podle odbornice také schopna komunikovat se svými dětmi na jejich úrovni a umožnit jim, aby se cítily "jisté" ve svých vlastních schopnostech. Jamesová to popsala na okamžiku, kdy Kate s Louisem u ohně opékali bonbóny. Princezna si k malému chlapci přidřepla, aby byla ve stejné výšce jako hoch. 

Mimochodem právě během této akce Kate prozradila, jakou sladkou přezdívku má pro nezbedného prince Louise. 

Vztah Kate a Williama nebyl vždy růžový. Podívejte se, jak se jejich vztah vyvíjel:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.