Musím brzdit a mírnit se, abych Agátě nelezla na nervy, přiznala Žilková

[chooze:gallery;value:31221]

Herečka Veronika Žilková moc dobře ví, že rady matek někdy nepadají na úrodnou půdu a spíše děti rozčilují. Proto se snaží zasahovat do chodu domácnosti dceři Agátě co nejméně a zbytečně se s ní nehádat. 

"Já jdu za 20 minut hlídat k Agátě, a tak jsem se rozhodla, že budu cvičit před jejím domem, abych to stihla. Uvažovala jsem, že bych jí zavolala, že budu cvičit u ní, ale pak jsem si vzpomněla, jak mi hrozně lezlo na nervy, když moje maminka chodila hlídat dřív, než jsme se domluvily," svěřila se v jednom ze svých cvičeníček na instagramu Veronika Žilková.

[chooze:article;value:503661]

Herečka se rozhodla před podobným chováním varovat další ženy, sama to totiž v mládí nesnášela. "Říkala jsem si, že to je jedna z věcí, kterou bychom si měly my, matky a tchyně, uvědomit. Když jdeme k mladým, neměly bychom jim narušovat jejich prostor. To znamená, že bychom se například měly podívat, jak si jsou zvyklí 'věšet utěrku', a pak bychom se měly pokusit u nich doma utěrku pověsit podle nich," řekla Žilková.

"Když už jim pomáháme, neměly bychom je nutit, aby přejímali naše zvyky, naše osvědčené triky, protože i my, zralé ženy, jsme si musely přijít na to, jak věšet tu naši pomyslnou 'utěrku', obrazně řečeno. Já jsem se proto rozhodla, že nebudu dělat Agátě to, co jsem sama nesnášela, a to je chodit dřív, než jsme domluvené, i když jí jdu pomáhat," uzavřela herečka. 

Žilková se v posledních týdnech věnuje hlavně nejmladší vnučce Rozárce. "Holky v modrém," pochlubila se herečka, že si na hlídání oblékla stejnou barvu, jako měla na sobě zrovna malá Rozárka. Akční babička si však umí udělat čas i na zábavu. Nedávno vyrazila na koncert se svým přítelem Josefem Holomáčem, kde to společně pořádně rozjeli na parketu.

Žilková se pochlubila vnukem. Kryšpín roste jako z vody (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.