Emotivní přiznání prince Williama. K Tině Turnerové měl osobní vztah

[chooze:gallery;value:31880]

​Prince Williama smrt královny rock'n'rollu zasáhla stejně jako mnoho dalších hudebních fanoušků. V rozhovoru, který citoval deník Mirror, přiznal, že její hudba pro něj má speciální význam.

Písně Tiny Turnerové v princi Williamovi prý vzbuzují nostalgické vzpomínky na dětství. Připomínají mu totiž krásné chvíle s maminkou princeznou Dianou a bratrem Harrym.

Právě s nimi měl hity známé zpěvačky poslouchat v autě pokaždé, když je Diana doprovázela do školy. "Když jsme byli mladší, Harry a já jsme chodili do internátní školy. Moje máma vždy pouštěla několik písní, aby tak trochu utišila úzkost z našeho návratu do školy," řekl William.

[chooze:article;value:506123]

​"A jedna z písní, která mi po celou tu dobu zůstala v paměti a dodnes si ji tajně rád užívám, je The Best od Tiny Turnerové," zavzpomínal princ. "Sedět na zadním sedadle a zpívat bývalo skutečnou rodinnou chvilkou," dodal.

"Moje matka seděla v autě a zpívala na plné pecky. Dokonce i policista, který nás doprovázel, občas zpíval taky," řekl. "Když to poslouchám teď, vrací mě to do těch projížděk autem a přináší mi to spoustu vzpomínek na mou matku," dodal.

Tina Turnerová odešla do rockového nebe ve středu 24. května ve věku 83 let poté, co podlehla nemoci. Deník Sky News citoval jejího mluvčího, který řekl, že fanoušky milovaná královna rock'n'rollu zemřela klidně ve svém domě v Kusnachtu u Curychu ve Švýcarsku. Svou hudbou a vášní učarovala milionům fanoušků po celém světě. Ti milovali její hudební talent i charakteristický nakřáplý hlas.

Vše odpuštěno?! William složil ve videu tajnou poctu svému bratrovi:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.