Kuchařová gratulovala Brzobohatému ke coming outu. Pak to smazala

Světem českého showbyznysu otřásla kauza exmanželů Brzobohatých. Ven se totiž dostaly citlivé informace z církevní žaloby v rámci anulace jejich církevního sňatku. Brzobohatý z úniku dat viní Kuchařovou, ta to popírá. 

Jenže zároveň také v prvním příspěvku týkající se této kauzy napsala něco, čeho poté zřejmě litovala. Pouhou minutu po zveřejnění příspěvku byl totiž její post o několik zásadních vět kratší, jak zmínil web Extra.cz.

Kuchařová napsala, že se k církevně soudnímu jednání zatím nemůže vyjadřovat, tím ale prohlášení neskončilo. "Nicméně bych ráda Ondřejovi poblahopřála ke coming outu. A také mu přeji, aby v něm byl ještě odvážnější a řekl o sobě celou pravdu," stojí ve smazané části příspěvku, který se dá dohledat v historii úprav na Facebooku.

[chooze:article;value:506059]

​"Jsme tolerantní společnost a já se mu celou dobu našeho manželství snažila pomoct, chápat ho a podpořit ho. Teď bych mu přála, aby ho stejně podpořila i jeho rodina a blízcí," takto zněly zbývající řádky, které už v oficiálním příspěvku nenajdete. Instagram nahlédnout do historie úprav příspěvků neumožňuje, Facebook nicméně ano a takto Kuchařové pořádně zavařil.

Brzobohatému se ale podpory od blízkých a rodiny dostalo možná jako nikdy dřív. Jeho přátelé ze světa celebrit ukazují, že i oni se rádi oblékají jako opačné pohlaví, a píší mu záplavy povzbuzujících zpráv. 

Otázkou je, co přesně Kuchařová myslela tím, že o sobě Brzobohatý má říct celou pravdu. Zřejmě narážela na tu část církevní žaloby, v jejímž rámci popřela jeho heterosexuální orientaci. Toto nařčení herec zásadně odmítá.

Láska jako z pohádky končí pliváním špíny. Podívejte se, co se pokazilo u Brzobohatých:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.