Horoskop na úterý 16. května: Hvězdy dnes nabádají k opatrnosti!

Beran

I když vám dal Jupiter, který dnes vstupuje do Býka, ten správný vítr, přece jen vás mírně varuje. Mějte se na pozoru před podivnými spekulacemi, kdy cítíte, že vám druhá strana něco zatajuje. Také špatná společnost může přinést rozčarování, buďte proto velmi obezřetní.

Býk    

Tento den je pro vás po finanční stránce charakteristický tím, že kolem vás brousí hodně bazilišků, a to zejména v oblastech spojených s vaší kariérou. Jste sice bystří a vnímaví, nicméně ve svém věčném letu vám může leccos uniknout. Proto opatrně.

Blíženci       

Jak se říká, trpělivost růže přináší. Jste cílevědomí, ale zároveň si moc dobře uvědomujete, že nic není zadarmo. Po dlouhém čekání se úspory na bydlení začnou přibližovat potřebné výši. Vypadá to, že už brzy budete moci realizovat své dávné sny.

Rak    

Více než kdy jindy máte kontakt s investičními specialisty, finančními poradci nebo bankovními úředníky. A odkud může zavát největší zisk? Prim hrají pracovníci divadel, návrháři, grafici, dekoratéři, umělci, ale také esoterická a sportovní sféra.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Dnešní den přeje nákupům a investicím do umění nebo cestování. Obrňte se však krunýřem proti možnosti některých neptunovských lstí. Mohly by se nakonec dotknout vašich kreditních karet, a to především v období těsně po poledni. Vše prověřujte.  

Panna 

Finanční oblast vykazuje změny ve vašem myšlení, plánování a strategii. Často se tak v tomto dni děje proto, že vlivem nečekaných nákladů dochází k narušení původního plánu. Tyto změny však mohou být pro vás nezbytné. Tak na ně neslušně nežehrejte.

Váhy  

Osoby opačného pohlaví dokážete zaujmout svým sebevědomím a pohodovým nadhledem. Rozhodně se proto nedá říct, že byste o sobě v tomto směru dnes pochybovali. Tím spíše však zapůsobíte na potenciální nápadníky, kteří vám budou doslova ležet u nohou.

Štír     

Finančně si stojíte velmi dobře, přičemž se na světlo prodírá větší svoboda v jednání ohledně investic. Pokud jste přemýšleli o podnikání, ale zatím jste se k tomu nerozhoupali, je nyní nejlepší čas začít být na volné noze a dělat rozhodnutí sami.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Jupiter, který dnes vklouzne do dalšího znamení Býka, nabádá skutečně k velké opatrnosti. Tento přísný vládce také chce, abyste trpělivě čekali na svou šanci k finančnímu úspěchu. Jednoho krásného dne můžete být hezky překvapeni a vaši blízcí taktéž!   

Kozoroh         

Oproti minulému období nyní ustupuje váš finanční sektor mírně do pozadí a střídá ho území intelektuálna. Ještě do odpoledních hodin se staráte, aby kolem vašich účtů vše klapalo, a jelikož jste vynikajícími finančníky, váš záměr se daří na výbornou.

Vodnář          

Dejte pozor, abyste něco nepřehlédli, a pokud teď projednáváte kontrakt nebo podpis právního dokumentu, odložte to raději na poslední pracovní hodiny. Doma se nepřepínejte, protože práce vám bere dostatek energie, spíše zkuste příjemně relaxovat.

Ryby  

V tomto dni je vám dopřáno hodně požitků a máte šťastnou ruku jak při nákupu, tak prodeji. Jste rozkošničtí a pohodlní, takže když se připojí ještě vaše fantazie, chuť po nákupu hezkých věcí vás jen tak nepřejde. Venuše v Raku žadoní o hezký obraz krásy.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.