Horoskop na sobotu 13. května: Zapomeňte dnes na starosti

Beran

Merkur při dnešku sice vyžaduje věci zvážit, ale rozhodně není žádný lakomec. Vaše zisky jsou velmi dobré a finanční příležitosti si vás přímo hledají, a to i přesto, že jiní o víkendu spíše hledají příležitost k utrácení. Užívejte plodné období.

Býk    

Slunce ve vašem znamení vás v každém směru hřeje v zádech a dává na vědomí, že i vaše kreativita je nyní lépe "prodejná". Finanční výhody plynou z milostných vztahů, partnera i přátel, takže společenský život sehrává důležitou roli.

Blíženci          

Venuše v Raku kuje plány, které vám mají přinést užitek, přičemž okolo poledne je aktivní nejvíce. Tato štědrá bohyně také zdůrazňuje, že je vhodné udělat vše, co ještě více zkrášlí vaši image – kupte si něco pěkného nebo jděte na dobrou masáž.

Rak    

Silná náklonnost se může vyklubat i z přátelství. Od přátel je od ranních hodin signalizována i neobyčejná finanční přízeň. Každopádně roste minutu od minuty také vaše osobní síla, kterou budete moci uplatnit ve vícero oblastech. Tak neseďte doma.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Jsou na vás nastražena různá lákadla, ale vy si toužíte královsky užít všech požitků, které lahodí vašim smyslům. Agresivní květnová kvadratura Jupitera a Pluta se však teď mračí nad jakoukoli rozmařilostí a stejně tak i nad investicemi do cest či realit.

Panna 

Váš inteligentní vládce Merkur táhne od začátku dneška za jeden provaz s přejícím Jupiterem a společně dávají příslib úspěchu. Venuše vám na tuto cestu vnitřního rozvoje optimisticky svítí a vy si můžete užívat dosud nepoznané harmonie ve vztazích.

Váhy  

Nejsilnější zbraní je trpělivost a snaha udržet si vnitřní rovnováhu, předejdete tak i mnohým partnerským nedorozuměním či nechtěným excesům. Na konec dne se však můžete těšit, Slunce nad vámi zasvítí mnohem pohodověji! Uvidíte to ostatně sami.

Štír     

Cosi zdržuje finanční transakce a jistý šotek se dokáže vyřádit i tím, že vám podsouvá chyby z nepozornosti. Pokud nakupujete, přečtěte si informace napsané drobným písmem a zkontrolujte záruku. Bude třeba všechno raději dvakrát kontrolovat.

APLIKACE ZDARMA: HODÍME SE K SOBĚ? Je to ten pravý? Je to ta pravá? Ověřte si právě teď, jaké máte šance na trvalou lásku!

Střelec

Venuše s Merkurem prozrazují vhodná místa k seznámení, jimiž jsou například lázně či posilovna. Pravděpodobně budete mít tu čest se smyslným gurmánem života, užijte si to! A zapomeňte na chvíli na starosti všedních dní. Musíte se také rozmazlit.

Kozoroh         

Laskavě se postavíte k rodinným zádrhelům, s jehož rozvazováním si někteří příbuzní nechtěli dělat hlavu. Ovšem vy víte, co je potřeba, a nic nevzdáváte předem. Umíte druhé skvěle motivovat a vysvětlit, proč je podle vás to či ono prospěšné.

Vodnář          

Pokud v partnerském vztahu zatím ještě nejste, je největším kandidátem na spřízněnou dušičku osoba ze znamení Blíženců. V době krátce po poledni se vám může mnohé podařit, a vy tak skočíte přesně v té náruči, kterou už jste si dlouho představovali.

Ryby  

Hvězdy napovídají, že největší tendenci k projevení zájmu o vaši osobu má v tomto období vyrovnaná Váha nebo podmanivý Býk. Bude to silné a nepředstírané! I když pozor, vedle toho hrozí, že vaše jednání ovlivní nějaký Prášil a vy budete mít potíže.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.