Meghan v převleku na korunovaci: Tajemství konečně objasnili

Začalo to jako nevinný vtípek, který ale na sociálních sítích zaujal statisíce lidí a začal žít vlastním životem. Tajemná osoba ve slunečních brýlích, šedivými vlasy a mohutným knírem na korunovaci Karla III. měla být vévodkyně Meghan.

Jenomže nebyla. Manželka prince Harryho skutečně zůstala v Americe kvůli třetím narozeninám syna Archieho. Ten, za koho ji všichni měli, je ve skutečnosti legendární velšský skladatel Karl Jenkins, upozornil magazín Hola.

[chooze:article;value:503528]

Sám muzikant se to rozhodl uvést na pravou míru na TikToku. "Jmenuje se Karl Jenksins. Pochopil jsem, že od korunovace krále Karla III. je o mě velký zájem," začal.

"Byl jsem tam, protože jsem napsal nějakou hudbu. Docela mě překvapilo, že si někteří lidé mysleli, že jsem byl Meghan Markleová v přestrojení. Někdo pak dokonce napsal, že jsem tam byl, abych ukradl korunovační klenoty," podivoval se.

[chooze:article;value:503324]

Obojí vyvrátil. Knír už takhle nosí od svých osmnáctin. "Tehdy to bylo velice populární. Vypadám takhle celý život!" uzavřel se smíchem.

"Falešná Meghan" vyvolávala zájem především proto, že Harry s manželkou jsou se zbytkem rodiny stále na ostří nože. A z toho, kdo za to může, se obviňují navzájem. Ani princ v Londýně nepobyl příliš dlouho, zúčastnil se nejdůležitějších částí korunovace a po 24 hodinách už seděl v letadle zpátky za velkou louži.

Korunovaci sledovalo 20 milionů Britů. V neděli si užívali slavnostní obědy:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.