Horoskop na čtvrtek 11. května: Dnes je šťastný den pro lásku

Beran

Najde se někdo, kdo vás umí potěšit hezkými dárky. Láska má nyní spíše praktický nádech a teprve od večerních hodin nastoupí jako stěžejní bod ve vzájemném spojení komunikace. Do té doby užíváte jako praví labužníci všech požitků nevázanosti.

Býk    

Romantikou jste přímo zahlceni, a to až do večerních hodin, přičemž milostné eskapády dominují po západu slunce. Slunce a Venuše by se daly přeložit jako žhavá láska, každopádně jde o jedno z vašich nejzajímavějších období v novém seznamování.

Blíženci          

Opět je zde vaše pověstná mentální jasnost, využijte ji a řešte to, co je pro vás důležité. Vy, kteří jste nezadaní, máte našlápnuto k hlubokým emocím a tajným vášním, od večerních hodin však už zdaleka tak tajné nejsou a vaší rodině bude vše jasné!

Rak    

Soulad, rozehřáté nitro a odhodlání – to jsou atributy dne. Pokud potřebujete vyřešit nějaké nejasnosti v partnerském vztahu, dnešek je na to přímo stvořený. Vy, kteří svého vyvoleného ještě nemáte, máte šanci ho najít a utvořit s ním stabilní vztah.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Zejména ráno vám v lásce kvete pšenka, nicméně je na scéně i Venuše v Raku, která může až do odpoledních hodin svou dychtivostí věci komplikovat. Můžete tu a tam zažívat pocit, že vás citové vazby omezují a váš sladký objev se začíná chovat majetnicky.

Panna 

Cosi může vést k neobvyklým zkušenostem a v době od ranních hodin nad vámi létají významné milostné jiskry. Počítejte s tím, že počáteční zalíbení směřuje k pevnému vztahu. Zjistíte totiž, že objekt vašeho zájmu je vám šitý na míru a můžete mu věřit.

Váhy  

Vaše vládkyně Venuše má majetnické sklony, takže materiální bohatství vám teď dokáže zaslepit oči i duši. Hlavně kolem ranních hodin je pro vás dobrý dodavatel lákavější než brilantní intelektuál. Prostě máte nyní praktické priority, což je změna.

Štír     

Snažte se jednat vyrovnaně a nepodléhejte emocím, také odložte růžové brýle, nesluší vám úplné bláznovství. Kolem počínajících odpoledních hodin mohou sehrát roli ve vašem partnerském životě přátelé. A role to bude velmi dobrá, tak se nemusíte bát.

APLIKACE ZDARMA: HODÍME SE K SOBĚ? Je to ten pravý? Je to ta pravá? Ověřte si právě teď, jaké máte šance na trvalou lásku!

Střelec

Máte chuť se na nic neohlížet a chytat více zajíců najednou, ale pozor, všechno má své meze. Přestože jste ve věcech lásky obratní, musíte vědět, kdy je dobré přibrzdit. V opačném případě bacha na bumerangový efekt, mohlo by přiletět i pár talířů!

Kozoroh         

Čeká vás delší cesta, přičemž zbystřete zejména vy, kteří obchodujete se vším, co se týká požitků v životě lidí. A na závěr dne vesmír nabízí bonusový bonbonek, na váš bankovní účet se mohou ubytovat penízky i z nějaké výhry v loterii, hodně štěstí!

Vodnář          

Neunáhlujte se! Je sice dobré odhalit červa v ovoci a pojmenovat problém, nicméně i tvrdohlavá Venuše v Raku nyní věstí komplikace, a to kvůli předčasným závěrům. Rada hvězd je ta, že nemáte dovolit, aby váš vztah ovládla žárlivost a netaktnost.

Ryby  

Plně si zasluhujete podporu svého partnera, který je vstřícný rozmluvám o vašich plánech, můžete teď spolu realizovat i větší akce! Máte schopnost ho nadchnout a on vám zase pomůže vystartovat, což je pro vás velmi důležité. Šťastný den pro lásku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.