Horoskop na pondělí 8. května: Hvězdy vás vyzývají k akci

Beran

Hvězdy napovídají, že nejvíce kulminuje charitativní činnost nebo práce s vodou či tekutinami. Přemýšlíte o otevření malebné hospůdky nebo práci v rybářském průmyslu v Norsku? V tom všem můžete mít zelenou a máte volno, tak přemýšlejte!

Býk    

Do popředí teď tolik nejdou nápady a emoce, ale spíše praktické záležitosti života. To však pro vás nemusí být až tak špatné – jste ztělesněním lásky a myšlenek, ale uznáte, že na druhou stranu to chce i potřebné praktické zakotvení? Zvládnete obojí.

Blíženci          

Možného milence, milenku nebo někoho z vašich přátel poctíte přívalem citů, ale i problémových situací. Od odpoledne se situace uvolňuje a vy se zaměříte na finance. Váš bankovní účet lépe dýchá, vycházejí úspěšně skoro všechny finanční transakce.

Rak    

Zjišťujete, že už dlouho čekáte na nějaký posun v životě? Tento čas právě nastává a vy máte šanci získat správný směr a jasný cíl. Nelze však opomenout nepokojný Mars jiskřící ve vašem znamení, který je schopný komplikovat váš společenský život.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Nejlepší je zabránit dlouhým zahraničním cestám, pokud nejsou opravdu nutné. V opačném případě si na tuto cestu dopřejte víc času. V práci můžete být náchylnější ke zpožděním, nedělejte si věci zbytečně horšími – máte na to, abyste se i nyní zaskvěli!

Panna 

Máte sice energii, zdraví, peníze, lásku, ale prostě chybí směr. Hvězdy vám tímto dávají výzvu, abyste se snažili získat duševní jasno o tom, kdo jste a kam chcete směrovat. Slunce, Merkur a Venuše podtrhují v tomto čase silnou finanční oblast.

Váhy  

Pokud zvažujete nějaké veledůležité finanční rozhodnutí, posečkejte do zítřka a užívejte si volna – Slunce pak osvítí vaši cestu k špičkovým příjmům. Ve finančních věcech vám může být prospěšná osoba ve znamení Blíženců, ta totiž bude mít čich na vše.

Štír     

Pamatujte, že v samotě jsou zakódovány mnohé odpovědi na vaše otázky. Nikoli čtením knih, ale díky sobě zapnete světlo v temné místnosti a najednou uvidíte realitu. Láska a city jsou pro vás teď také nesmírně důležité, hýčkejte si je jako květ.

APLIKACE ZDARMA: HODÍME SE K SOBĚ? Je to ten pravý? Je to ta pravá?
Ověřte si právě teď, jaké máte šance na trvalou lásku!

Střelec

Je čas vyměnit krasopisně tištěná pravidla za své vlastní pokusy a nové cesty v oblasti financí. Od rána je navíc hlášena vesmírná podpora v podobě silné finanční intuice, takže mimo pomoci přátel a známých nastupují i různé duchovní signály.

Kozoroh         

Po stránce zkrášlování domácího hnízdečka je vhodné období. Tak pokud se chcete pustit do vymalování dětského pokoje nebo ložnice, je nejlepší čas. Vaše prsty jsou nyní tak zručné a umělecky rozehrané, že váš konečný výtvor sklidí radostný aplaus.

Vodnář          

Po zátěžovém období je k vám Merkur a Venuše štědřejší, což způsobuje, že nejste tak nezávislí, jací jste byli od počátku roku. Nyní je ve vašich rukou oříšek, jak zase získat vlastní cestu, ale řešit ho nemusíte urgentně, užívejte si nyní lásky.

Ryby  

Bylo by škoda znepříjemňovat si život flegmatičností a nedbalostí, pamatujte, že vesmír nyní žádá dokonalost! Ať se jedná o finance, lásku, nebo kariéru, snažte se dělat věci pořádně, abyste je pak nemuseli opakovat. To bude hlavní vizitka vaší práce.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.