Fešák z Love Islandu slaví úspěch. Se známou herečkou vyhrál taneční soutěž

Osmá série slovenské taneční soutěže televize Markíza Let´s Dance už zná své vítěze. Cenu za první místo si z letošního finálového kola odnesl fešák z reality show Love Island Vilém Šír se svou neméně půvabnou taneční partnerkou herečkou Janou Kovalčíkovou.

Taneční pár během večera předvedl mistrovsky zatančené paso doble, quickstep i showdance. Do finále se protančili i Gabriela Marcinková s Matyášem Adamcem, kteří skončili na druhém místě, a bronzovou medaili si vytančili Anna Riebauerová a Vratko Sirági. 

​Není to přitom poprvé, co si Vílém Šír získal srdce televizních fanoušků. Mnozí si ho oblíbili právě už během první série reality show televize Nova Love Island. Už tam Vilda denně ukazoval své taneční nadání.

[chooze:article;value:475976]

Možná právě proto se do něj zakoukala i modelka Nikol Treterová, která brzy po příchodu do vily lásky začala s Vildou tvořit pár. Zamilované hrdličky se v Love Islandu umístily nakonec na třetím místě.

Navzdory tomu, že si pár z vily neodnesl vítězné miliony, zdálo se, že jejich láska stále kvete. Vztahu ale brzy po návratu z vily odzvonilo. "Já jsem to brala vážně, ale Vilda to jen hrál," řekla tehdy se slzami na krajíčku o rozchodu Nikol.

"Každý den mi přicházejí zprávy od holek, že jim Vilda píše a posílá videa. Takže si myslím, že ani nemusím říkat důvod," dodala tehdy na instagramu. Vildu si pak na sociálních sítích měla zablokovat.

Vilda z Love Islandu ukázal, jak se umí hýbat. Jeho tanec v loňské soutěži bere dech:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.