Horoskop na neděli 30. dubna: Dnes je den usmiřování a nových vztahů

Beran

V dlouhodobém vztahu občas dochází k jistému odcizení. Maličkosti, které jste na sobě s partnerem tolik oceňovali, se po čase staly samozřejmostí. Oživte svůj vztah a ukažte více empatie a citu, partner jistě bude reagovat stejně. Vše se opět spraví.

Býk    

Dnes neodoláte koupi tak trochu zbytečné a drahé maličkosti. Za normálních okolností jste šetřílci a na své peníze dáváte velký pozor. Nemějte proto špatné svědomí, pokud si dopřejete trochu luxusu. Udělejte si radost, kterou si více než zasloužíte.

Blíženci          

Nečekané náklady vás velmi zaskočí. Nepanikařte však a věřte, že i zdánlivě neřešitelná situace má své východisko. Pomoc a radu najdete u svých blízkých, kteří vám budou velkou oporou. Nevěste hlavu, všechno se brzy opět vrátí do starých kolejí.

Rak    

Poslední úpravy domácnosti dotáhnete do konce. Detaily jsou právě tou maličkostí, která mění příbytek v opravdový domov. Věnujte jim proto pozornost a zkrášlete si bydlení podle vlastního vkusu a fantazie. Výsledky vaší práce si vyslouží komplimenty.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Ať už se vám do cesty za láskou postaví jakákoliv překážka, s lehkostí ji překonáte. Dobře víte, co chcete a jste ochotni pro vztah mnoho obětovat. Jen málokdo si dokáže uchovat stejnou víru v opačné pohlaví. Po mnoha zklamáních se dočkáte štěstí.

Panna 

Známí, které jste už dlouho neviděli, vás poctí svou návštěvou. Předveďte své výjimečné kulinářské schopnosti a připravte pro ně pohoštění. Slunečný nedělní den si užijete v přítomnosti lidí, kteří vás odzbrojí svou bezprostředností a optimismem.

Váhy  

Partner vás dnes bude na rukou nosit! Posledních pár týdnů na vás neměl čas a bude se vám všechno snažit vynahradit. Nechte se rozmazlovat a užijte si veškeré pozornosti, které se vám dostane. Připravte partnerovi za odměnu romantické překvapení.

Štír     

Dnešní oslava přinese mnoho nezapomenutelných zážitků. Připravte pro oslavence překvapení a uveďte zábavu do pohybu! Užijete si krásné chvíle s milovanými a vytvoříte si vzpomínky, které si uchováte po zbytek života. Den se opravdu výjimečně vyvede.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaši finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Láska je nevyzpytatelná. Dnešní den se stane dnem usmiřování a nových vztahů. Jaro je v plném proudu a jen málokoho nechává chladným. Nezadaní naleznou to, po čem už dlouho prahnou a rozhádaní se dají opět dohromady. Štěstí se na vás konečně obrátí.

Kozoroh         

Přestože sousedé nejsou zrovna vaším šálkem kávy, společný problém vás dnes sblíží dohromady. Lidé, které z počátku automaticky zaškatulkujeme, nás často mohou překvapit. Sami uvidíte, že jste se v sousedech zmýlili. Získáte v nich nové přátele.

Vodnář          

Jupiter v Beranu přeje dobrým mezilidským vztahům. Dlouho se táhnoucí spor s příbuznými konečně dojde konce. I když vás to bude stát mnoho sebeovládání a odvahy, najdete sílu vyřešit dávné nedorozumění. Jak vám, tak vašim blízkým spadne kámen ze srdce.

Ryby  

Dnešní den pro vás bude velkou zkouškou, hvězdy jsou totiž nakloněny všem typům nevěry. Přestože to mezi vámi a vaším partnerem není poslední dobou ideální, dobře si uvědomujete, jak moc pro vás znamená. V prověrce vašeho vztahu s jistotou obstojíte.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.