Korunovace Karla III. se blíží. Britské hudební hvězdy ho odmítly

Velmi blízký přítel princezny Diany Elton John, asi nejslavnější zpěvák současnosti Harry Styles, zpěvačka Adele nebo Robbie Williams. Všechny tyto hvězdy britské hudební scény odmítly vystoupit na korunovaci Karla III. Prý mají jiné pracovní závazky.

Organizátoři velkolepého koncertu ve Windsoru tak museli sáhnout po zaoceánských hvězdách. Hlavními taháky tak budou příští víkend američtí zpěváci Lionel Richie a Katy Perry.

[chooze:article;value:501242]

​Velká předkorunovační událost se odehrála v královské kapli v paláci Svatého Jakuba v Londýně. Při zvláštní bohoslužbě tam kněží představili a posvětili speciální zástěnu, za kterou budou král a královna příští sobotu pomazáni. Tato zástěna má jasný účel - poskytnout králi soukromí během nejposvátnější části korunovačního ceremoniálu.

Korunovace krále Karla III. a královny Camilly se koná přesně za týden, v sobotu 6. května. Slavnostní ceremoniál budete moci sledovat ve speciálním vysílání Víkendové Snídaně a později v živě komentovaném vysílání na TV Nova, TN LIVE a na Voyu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.